FARKSIZ TAKSİTLİ 14400F + 5060 34.999₺ SİSTEM

Biraz zor gibi ya zam üstüne zam geliyor ucuzlayan hiç bir şey göremedim şu teknolojide. Şu an ne alsak cebimize kar gibi gözüküyor
ram fiyatları ucuzlamaya başladı suan ben yaz sonuna doğru toplamayı düşünüyorum

Ekran kartı aynı olduğu için oyun tarafı çok benzer gibi duruyor ama 225F daha yeni nesil diye kafamı kurcalıyor. Aradaki fark çok değil ama “değer mi gerçekten” ondan emin olamadım. İkisinin de fiyatı çok iyi gözüküyor.

İTOPYA 14400F + 5060 34.999₺

İTOPYA 225F + 5060 33.499₺
Hocam 225F sistemde oem paketin kendi ramini bir adet daha yaparsanız ikinci el fiyatına geliyor, 3-4 gün stokta kalırsa bende çekeceğim bir tane. İşlemciyide 245kf yapabilirsiniz.

yazın su sistem bi 25k ya düşsede keyfime baksam
rüyanda görürsün şu fiyatlarda bile zarar vardır bütçe kullanıyorlardır başka yerden ettikleri kar ile burdan fiyat yapıyorlardır aldığını kar say

Ya Allah işin şöyle konular açarken parantez içinde belirli kartlara diye veya bankaları yazarak konu açın. Heyecanla girip bakıyoruz

Valla yaz kış farketmiyo beyler. TR de fiyatı artan bişeyin anlık kampanyalar dışında fiyatının düştüğü pek görülen bişey değil. Ram fiyatları globalde düşse bile bi bakmışsınız işlemciler zamlanmış bi bakmışsın dolar uçmuş gibi çeşitli senaryolar olabilir. Her zaman alabildiğin en erken zamanda al geç. Sadece alırken anakartı aşırı ucuz ve güç kaynağını noname bişey almayın yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,361
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri