Sizce 3 yaşındaki kartım ne kadar götürür

The Batman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,890
Bütçe
150000
5 aydır askerdeyim 6 ay nerdeyse hiç kullanılmadi öncesi az kullanildi 2k ultra rt açık bir şekilde en son sorunsuz kullanıyordum bana yetiyordu rtx 3090 ti fsr kare oluşturma ile sizce ne kadar götürür grafik kismadan

FSR, DLSS, FG falan açmanıza gerek bile yok. En az 2 sene daha native olarak ayar kısmadan kullanabilirsiniz. Kartın durumu iyiyse tabii (:

5 aydır askerdeyim 6 ay nerdeyse hiç kullanılmadi öncesi az kullanildi 2k ultra rt açık bir şekilde en son sorunsuz kullanıyordum bana yetiyordu rtx 3090 ti fsr kare oluşturma ile sizce ne kadar götürür grafik kismadan
Opti scaler kullanın FSR4 ile kullanın 3090 Tİ yı , öyle kullanmasan bile her türlü götürür ve hoş geldin :D

Kartınız en azından 4-5 sene daha iyi gider. 6000 serisi 2027 den önce çıkmaz. 27 de çıkması düşük ihtimal. 27 de çıksa 7000 serisi 2030 dan önce gelmez. Bunlar çok iyimser tahminler. Çıta 2030 a kadar falan 5000-6000 serisi olacak. Sizin kart da 6000 serisinde aman aman bir sıçrama olmadığı takdirde (ki muhtemelen olmayacaktır) güncel oyunlara yetecektir.

Ama termal bakımları vs yapmanızı tavsiye ederim, 3000 serisi genel olarak güç tüketimleri yüksekti diye hatırlıyorum.

bence degiştirsen iyi olur piyasası birazda yükslemiş iken elden çıkarman mantıklı üstüne hem elinizde bulunan ürün eski hemde güncel koşulda çok yüksek elektrik tüketimi var satıp üzerine ekleyip 5070ti a geçmek daha mantıklı

bence degiştirsen iyi olur piyasası birazda yükslemiş iken elden çıkarman mantıklı üstüne hem elinizde bulunan ürün eski hemde güncel koşulda çok yüksek elektrik tüketimi var satıp üzerine ekleyip 5070ti a geçmek daha mantıklıi
iPhone gibi 90 serisi kart kullaninca daha alt seriye geçmek istemiyor insan

iPhone gibi 90 serisi kart kullaninca daha alt seriye geçmek istemiyor insan
dogruda yarin itibari ile elektirige dogalgaza hep zam gelicek deniyor sürekli her şeye zam gelinen bir ülkede yüksek güç çeken bir ürün kullanmak deliliktir artık

dogruda yarin itibari ile elektirige dogalgaza hep zam gelicek deniyor sürekli her şeye zam gelinen bir ülkede yüksek güç çeken bir ürün kullanmak deliliktir artık
O kadar yansır mı fiyatlara👀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence 6 bin serisine kadar kullanılır en kötü, ben 2060 ile 6 yıl gittim

Öyle abartı gelmiyor aylık Max 200 300

O kadar yansır mı fiyatlara👀

Bence 6 bin serisine kadar kullanılır en kötü, ben 2060 ile 6 yıl gittim
450w tdp degeri var ürürnün 3090ti ın yarı güç çeken 5070ti geçilmesi avantajı hem teknolojik olarak hemde mimari olarak ve güç dengesi oalrak daha iyi kart

Öyle abartı gelmiyor aylık Max 200 300
6 ay önceden kaldın askere gidip geldigin için mazot fiyatları her şey aldı başını gitti yein zamlar ile 500 altı yazmaz sana ek

Geri