Çözüldü✓ KASAMİ KACA SATMALIYIM

Merhaba arkadaşlar kapsamı satıp üstüne para ekleyerek yeni sistem almak istiyorum fakat kaç paraya koymaliyim bilgim yok bilgili kişiler yardımcı olabilirse sevinirim
İşlemci=AMD Ryzen 5 3600
Anakart= B450 ms2h
Ekran Kart=Asus Rog strix RX 570 8Gb
Ram=T-fulcan Z Drr4 8 GB 3000mhz 2 adet 16GB
SSD= Team group L3 evo SSD 240 GB
Kasa=Xigmatek Beast X Power 650W 80lus
Ekstradan kasanın üstüne 3 tane rampage fan taktım garantilileri bitti fakat hepsinin kutusu var şimdiden teşekkürler
Nacizane tavsiyem bunu satıp üzerine para koyup yenisini almak yerine zaten 32 gb ramin ve 650 w psu varken sadece ekran kartı ve işlemciyi satıp amd 4 işlemci ve belki rx7700 ve sıfır 9060 falan çekebilirsin.

Merhaba arkadaşlar kapsamı satıp üstüne para ekleyerek yeni sistem almak istiyorum fakat kaç paraya koymaliyim bilgim yok bilgili kişiler yardımcı olabilirse sevinirim
İşlemci=AMD Ryzen 5 3600
Anakart= B450 ms2h
Ekran Kart=Asus Rog strix RX 570 8Gb
Ram=T-fulcan Z Drr4 8 GB 3000mhz 2 adet 16GB
SSD= Team group L3 evo SSD 240 GB
Kasa=Xigmatek Beast X Power 650W 80lus
Ekstradan kasanın üstüne 3 tane rampage fan taktım garantilileri bitti fakat hepsinin kutusu var şimdiden teşekkürler
Kardeşim forum en dip fiyatı yazar genelde. Ama en dip fiyata kimse satmaz. Eğer aklında 20 varsa 20 ye koy. Zamanla düşersin fiyatı. Zaten işi bilen adam 20 ye almaz.
Sendeki sistem ortalama 12-15 arasında.
En mantıklısı işlemci ve ekran kartı alıp sistemi güncellemen.

Vay arkadaş 30 dlyen var 20 diyen var 10-12 diyen var ben çözemedim bu işi adam akıllı yardımcı piyasaya hakim biri yok mu
30 mu diyen var fglşkhjşfgkljhflşhjlfgklsjghj

Kardeşim forum en dip fiyatı yazar genelde. Ama en dip fiyata kimse satmaz. Eğer aklında 20 varsa 20 ye koy. Zamanla düşersin fiyatı. Zaten işi bilen adam 20 ye almaz.
Sendeki sistem ortalama 12-15 arasında.
En mantıklısı işlemci ve ekran kartı alıp sistemi güncellemen.
12 dip fiyat değil hocam, dip fiyat olayını ben de sevmem herkes almak istediği fiyattan öneri yapıyor ama bu sistemin ederi harbiden 12-13. Dip fiyattan acil satış istenirse 9-10 yazılır anca.

ARKADAŞLAR SİZDE COK DÜŞÜK SÖYLEDİNİZ TEK TEK SARI SİTEDEN 2 EL FİYATINİ KONTROL ETTİM 16K ÇIKTI SİZDE BİLGİLENMİŞ OLUN
Sen bakma bu arkadaşlara koy 30k’ya satılır. Çok bekleyeceğini zannetmiyorum. Alıcı çıkar cüzzi pazarlık ile 29.500 TL gibi bir rakam verirsin. Çok indirim yapma malın kıymetli aman diyim.

Geri