🔥İndirim GSkill 64GB Ram Alana 9070XT Sapphire Ekran Kartı Hediye

RAM'ler o kadar pahalandı ki millet yanında işlemci hediye ediyor, ekran kartıyla beraber falan satıyor.

Şu fiyatları hediyeli indirimli diye paylaşmayın Allah aşkına. Piyasanın bu hale gelmesinin en büyük sebeblerinden birisi bu insanlarda fiyat algısı kalmadı herşeye ucuz der hale geldik. Normal fiyat bu ürün için

ram krizi çıkmadan ramin güncel kurla ederi 15.000 tl civarı ama 71k ekran kartı hediye, yersen.

hadi ekran kartı fiyatınıda toplayalım 599 msrp hadi nitro diye 700 den hesaplayacam

700 ABD Doları eşittir
31.135,27 Türk Lirası

31+15= 46 bin tl ediyor yine 71 etmiyor

ama ekran kartı hediye yersen...

piyasadan anlamayan, bilinçsiz, msrp nedir bilmeyen, her şeye okey diyen, dün doğmuşları iyi silkeliyorlar ne deyim.

gerçi bu forumda 55 k ya 5070 ti fırsat filan diye açan gördüm kime ne anlatıyorum. onun fırsat olduğunu düşünen bunuda yer.

Son düzenleme:
bu arada vatan ramlere uyguladığı indirimi yanlışlıkla uygulamış sonrada oluruna bırakmış :kekw:

Beyler zaten 6000 cl30 ile 6400 cl32 aynı şey sadece 6000 cl30u overclockla 6400e yada 6800e atıyolar cl değeride onun oranında yükseliyor. Aynı ramin etiketi değişiyor sadece. Yani aldığınız 6400 cl32yi 6000 cl30 çalıştırabilirsiniz veya 6000 cl30u 6400 cl32 çalıştırabilirsiniz. Bu belleklerin hepsi %90 sk hynix modül olduğu için rahat rahat takılabilirsiniz anakartınız müsaade ettikçe.

Bu kampanyalar sanki ram fiyatlarının düşeceğine işaret ediyor gibi...

vatanın yaptigi kucuk bir satis bile ram piyasasinde dengeleri degistirdi. demekki buyukler piyasaya nasil yön veriyordur kim bilir.

yurtdışında kaliteli 64 gb kitler 29-30 bandına çakıldı :peepo2:
Trde de bekliyoruz aynı fiyatları bakalım. Talep olmadıkça bu fiyatlardan bence mecbur inecekler. Ben Yurt dışı fiyatlarını baz alırım ama vergisiyle cart curtuyla yine daha fazla oluyor tabi. Tabi aksini söyleyen arkadaşlar da var onlar da mantıklı geliyor çünkü trde de o bantta indirim yapmak istemeyeceklerdir firmalar. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri