Modeller: Sadece belli başlı cihazlarda, yani Samsung Galaxy A17 5G, Xiaomi Redmi 15 5G ve Infinix Hot60i 5G (256GB) modellerinde %50 indirim kodu geçerli.
Nasıl?: Vodafone mağazalarına gidip müşteri danışmanıyla bir kampanya oyunu oynuyorsun ya da yanımda uygulamasında> aynı anda 81 ilde 5g butonundan devam edip kazı kazan oyununuzu mobilden oynuyorsunuz . Bu oyundan %50 indirim kodu kazanma şansın var. (Kodu kazanırsan cihazı faturana ek 12 taksitle alabiliyorsun). kod paylaşımı için kullanabileceğimiz bu başlıkta kendi indirimden faydalanmayacak olan forumdaşlar birbirlerine kod paylaşabilir (şahsen ben de bu kodlardan arıyorum profilimde bir de bu konu ile alakalı başlık açtım ve bu paylaşımda sizin yanımda hesabınızdaki üyeliğinizin karşılayacağı maksimum tutar da mühim bende 30 bin civarındaydı 30 bin tl ye kadar indirim sağlıyor olabilir sistem yüzde 50 indirim kodu çıktığı takdirde). herkese iyi forumlar. NOT: Kampanya akşam 17.00'de (5'te) başlıyor ve 21.00'de (9'da) bitiyor duyumu aldım size en yakın şubeyi arayıp bilgi edinin doğruluğunu da teyit edin benim bölgemdeki en yakın şube akşam 6 dan sonra gelinmesi gerektiğini söyledi net bilgi buduğumda düzenleyeceğim. Son gün 4 NİSAN.
! kazı kazan günün belli başlı saatlerinde aktif oluyor olabilir tek seferlik değil ise akşam 5 ve 9 arasında deneyin günlük kazı kazanalr olduklarından emin değilim sonuçta bir gün kısa bir süre bi kampanyayı kazandığımız gün kullanabiliyor olmak yada o gün içinde sistemde görünüyor yada karşımıza çıkıyor olması sorun kampanyadan tekrar tekrar yararlanabiliyorsanız deneyin uygulamayı güncel tutun önbelleği temizleyin gerekiyorsa çalışanlardan yardım alın hizmet bayisi olması yeterli oluyor diye düşünüyorum yine de büyük mağazalara stok daha da fazla geliyor olabilir arayın bilgilenins.
Son düzenleme: