İlden İle Araç Taşıma Yöntem Önerisi

Reaksiyon skoru
5
Merhabalar, başka bir ilden bayiden sıfır bir araç aldım. Belirli sebeplerden dolayı o ile gidemiyorum ve o ilde dr bir tanıdığım veya şu anki yaşadığım ilden yollayabileceğim bir tanıdığım yok. İnternette Checiki gibi siteler gördüm. Daha önce bu işlemi yapan biri var mı? Önerileriniz nedir? İnanın ben de gidip almak isterdim fakat bazı sağlık sorunları yaşadığım için gidemiyorum. Teşekkürler

Senin malını kendi malı gibi görerek sakin bir sürüşle getirebilecek birisi yoksa ona hiç bulaşma. Çünkü aracı sıfır almışsın, belli bir rodaj mesafesi var. Tanımadığın veya çok samimi olmadığın birisi agresif kullanarak getirirse motor açısından pek sağlıklı olmaz. Çekici mantıklı gözüküyor ancak daha önce herhangi bir deneyimim olmadı. Dolayısıyla maliyet ve işleyiş hakkında herhangi bir bilgim yok.

Senin malını kendi malı gibi görerek sakin bir sürüşle getirebilecek birisi yoksa ona hiç bulaşma. Çünkü aracı sıfır almışsın, belli bir rodaj mesafesi var. Tanımadığın veya çok samimi olmadığın birisi agresif kullanarak getirirse motor açısından pek sağlıklı olmaz. Çekici mantıklı gözüküyor ancak daha önce herhangi bir deneyimim olmadı. Dolayısıyla maliyet ve işleyiş hakkında herhangi bir bilgim yok.
Bence de samimi olmadığıniz birisine emanet etmeyin . Çekici olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,436
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri