Vodafone 5G KULLANIMI

mucel

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,317
bir tanıdığımın cihazı redmi note 13 pro plus 5g cihazı 5g destekliyor fakat direnç ile imei kaydı yapılmış vodafone üzerinden 5g sorgulayınca imei den dolayı uyumsuz gözüküyor hizmet açıldığında kendisi 5g kullanabilir mi?yoksa imei den dolayı kullanamaz mı

E devlet imei sorgusundan hangi cihazin imeisi atılmış bi kontrol eder misin

Güncelleme=Bugün geldi 5g vodafone ve türk telekomda denedim ikisindede 5g çalıştı

Güncelleme=Bugün geldi 5g vodafone ve türk telekomda denedim ikisindede 5g çalıştı
Ben Vodafone kullanıyorum. Telefonum S23 Ultra. Daha önce IMEI attığım telefon 5G desteklemiyordu (LG G3’tü).
Uygulamadan kontrol ettiğimde “telefonunuz 5G desteklemiyor” uyarısı alıyorum ve hâlâ 5G kullanamıyorum.
Vodafone’da denediğiniz cihazın IMEI’si 5G desteklemeyen bir telefona mı ait?

Ben Vodafone kullanıyorum. Telefonum S23 Ultra. Daha önce IMEI attığım telefon 5G desteklemiyordu (LG G3’tü).
Uygulamadan kontrol ettiğimde “telefonunuz 5G desteklemiyor” uyarısı alıyorum ve hâlâ 5G kullanamıyorum.
Vodafone’da denediğiniz cihazın IMEI’si 5G desteklemeyen bir telefona mı ait?
evet sizin hattınız 5g destekleyen hat mı ve 5g açık mı hem telefonda hemde vodafone da imei çakılan cihaz gm8 fakat 5g açılıyor bunda vodafone uygulaması uyarı veriyor ama yine

Geri