🔥İndirim 8424TL GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6

Teşekkürler ama diğer arkadaşlar bilgili gibi duruyor ve iade et diyor içime öküz oturdu bilmiyorum
Kral en kötü iade edersin, gelsin bak, testlerini yap, cinebench skoruna bak, bir sorun yoksa kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam sadece oyun oynuyacak Gaming x modeline bütçesi çıkıyorsa alsın çıkmıyorsa Msi b650 a pro işini görür Gaming plus ta b650-b850 tek farkı g5 zorunlu değil revize edilmiş b650 den başka bir şey değiller b850 olsa daha güzel olur ama bütçe darsa b650 ler hala uygunken çekilmeli

İade edip etmemek senin elinde 8 faz anakartlar x3d leri besler zaten ama upgrade potansiyelin biticek komple am6 beklediğin şekilde performans sıçraması ile gelmezse upgrade yapamayacaksın ve 8 faz anakarta ki bu project zero felan değil gigabyte giriş seviye ürünü Tuf felan olsa yine amenna diyeceğim görüntüsü güzel siyah anakart hem üst segment değil hem 8 faz 10k verilmez 8 faz anakart alıcam diyorsan daha ucuza b650 eagle al 12 faz o
Eleman zaten bu kadar ayrıntıya girmek istemiyor, alsın denesin

Kral en kötü iade edersin, gelsin bak, testlerini yap, cinebench skoruna bak, bir sorun yoksa kullan

Yada 2-3 gün bekle elbet bir anakart indirimi daha denk getirirsin, o zamana kadar da araştırmanı yap, anakart piyasası öyle ram/ssd gibi yükselen bir piyasa değil, tam tersine bu aralar sık sık indirime giriyor

10k değilde 8-9k olsa dersin ki tamam ya b850 çıkmıyor 8 faz x870 alınır da 10k çok ve cashback garantiside yok yani yatmamış kimseye

Teşekkürler ama diğer arkadaşlar bilgili gibi duruyor ve iade et diyor içime öküz oturdu bilmiyorum
Overclock ile ilgilenmiyorsan faz sayısı çok önemli değil. x3D v-cache işlemciler zaten o.c yapılamıyor çarpan kilidi mevcut. O yüzden PCi 5.0 gibi teknolojileri ve daha güncel bir chipset olması sebebiyle senin için Gigabyte mantıklı olur. Ekstra bir m2 slotunun olması da cabası. Wifi teknolojisi 5-6-7 olsa ne fark yazar ülkenin internet teknolojisi belli. İleriye dönük yapayım desen ülkedeki internet altyapısının gelişme hızı belli. DDR7 de wifi 7 teknolojisine geçeriz.

Overclock ile ilgilenmiyorsan faz sayısı çok önemli değil. x3D v-cache işlemciler zaten o.c yapılamıyor çarpan kilidi mevcut. O yüzden PCi 5.0 gibi teknolojileri ve daha güncel bir chipset olması sebebiyle senin için Gigabyte mantıklı olur. Ekstra bir m2 slotunun olması da cabası. Wifi teknolojisi 5-6-7 olsa ne fark yazar ülkenin internet teknolojisi belli. İleriye dönük yapayım desen ülkedeki internet altyapısının gelişme hızı belli. DDR7 de wifi 7 teknolojisine geçeriz.
10k değilde 8-9k olsa dersin ki tamam ya b850 çıkmıyor 8 faz x870 alınır da 10k çok ve cashback garantiside yok yani yatmamış kimseye
Yada 2-3 gün bekle elbet bir anakart indirimi daha denk getirirsin, o zamana kadar da araştırmanı yap, anakart piyasası öyle ram/ssd gibi yükselen bir piyasa değil, tam tersine bu aralar sık sık indirime giriyor
saolun şuanlık iade etmicem cashback yatarsa 8500 e gelmiş oluyor sonuçta ve bu beni çok rahatlatıcak

Fiyat güzel ama para iadesine umut bağlama. Biz 4 aydır bekliyoruz iade alamadık sürekli oyalıyor gigabyte.
aynı şekilde iadeler yatmıyor Gigabyte dalga geçiyor resmen benim gözümde artık alınacak bir marka değil.

Fiyat makul alanın zarar edeceği veya eksikliğini hissedeceği çok kritik bir özellik yok bu bütçeye dolu dolu bir kart.Günlük kullanım için herhangi bir X3D varyantı işlemci içinde, herhangi bir hızlı M2 ssd içinde, 5080-5090 9070 XT ekran kartı içinde fazla fazla yeterli güle güle kullanın.

@Zarafel 2 gün önce amazondan MSI MB850 Gaming Pro WIFI6E almıştım istersen makul fiyattan bırakabilirim sıfır kapalı kutu

Bilmediğimden soruyorum aldım ben çünkü bu kartı. Bu paylaştığım kartın ne eksisi varda alınmaz diyorsunuz?
Hocam kart X870 olarak geçiyor ama Vrm faz dizilişi 2x 4+2+2 55A DrMOS yani çok standart bir B850 anakart ile birebir aynı. Ses codeci ALC897 giriş seviye anakartlarda kullanılanla aynı. Kötü bir anakart değil tabii ki fakat birebir b850 olan bir anakart özellikleri bakımından. Ben tabi bütçenizi bilemem ama ben anakart arıyor olsaydım şu ikisinden birini alırdım evet 13 bin TL fakat anakart bir kere alınıyor iyisi olsun kafasında bir insanım. MSI olan incehesapta vatanda falan sürekli indirime giriyor hatta birkaç gün önce 11e falan satılıyordu vatanda yeni bitti indirimi. Ama sizin satın aldığınız anakart kötü demek değil. Belki onun yerine Gigabyte B850 Gaming X Wifi6e modelini alabilirsiniz. Vrm mosfetleri biraz daha fazla.

Asus TUF Gaming B850-PLUS Wi-Fi veya MSI MAG B850 Tomahawk Max Wi-Fi

Geri