Yardım Sıvı soğutma yanlış montajda bir şey olur mu?

boşta 75 derece? dediğim gibi radyatörler tozdan tıkalıdır, eğer diyorsan ki yok radyatörlerde toz falan yok, tıkalı değiller o zaman geçmiş olsun pompası zortlamıştır. Fanların orası toz dolu mu?
Mesh ızgaradada baya tozlu mesh kısmı bu haldeyse radyatöre kim bilir ne olmuştur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Egsoz fanın olmaması da vrm sıcaklığını çok etkiliyor pasif soğutmanın önündeki sıcak havayı düzenli olarak attığı için soğutmaya yardımcı oluyor, gördüğüm kadarıyla sende egsoz fan da yok.
Alıntıyı görüntüle

İyi bari pompadan değil.
kasa değiştirmeyi düşünüyorum direkt üniversite işi belli olsun ilk iş kasayı değiştiricem aklımda c500 veya Msi 110r pz ve 130r pz var

Radyatörün üstündeki mesh kısım bile bu hale gelmiş Lian li nasıl bir panel yaptıysa toz lu olup olmadığı bile anlaşılmıyordu

Radyatör ağlıyormuş duyamamışım

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.8 MB · Hit: 47
  • image.webp
    image.webp
    2.2 MB · Hit: 43
  • image.webp
    image.webp
    1.9 MB · Hit: 44
Mesh ızgaradada baya tozlu mesh kısmı bu haldeyse radyatöre kim bilir ne olmuştur

kasa değiştirmeyi düşünüyorum direkt üniversite işi belli olsun ilk iş kasayı değiştiricem aklımda c500 veya Msi 110r pz ve 130r pz var

Radyatörün üstündeki mesh kısım bile bu hale gelmiş Lian li nasıl bir panel yaptıysa toz lu olup olmadığı bile anlaşılmıyordu

Radyatör ağlıyormuş duyamamışım
İndirimde 8.5k ya aldım kasa çok iyi ama PSU modüler değil hem PSU da değiştiricektiniz

İndirimde 8.5k ya aldım kasa çok iyi ama PSU modüler değil hem PSU da değiştiricektiniz
Kafamda Msi 110r/130r veya c500 var hocam

Macun bu şekilde gözüküyor Lian li kendi macunu temmuzdan beri benimle son haline bak 😆

Ekler

• image.webp
    image.webp
    2.2 MB · Hit: 36

Ekler

• image.webp
    image.webp
    2.1 MB · Hit: 37
Temmuzdan beri 😅

radyatörün son hali

@PolatAlemdarr
Abo hemen temizle benim de 1 senelik 240mm vardı da böyle yumak yumak yoktu hatta hiç yoktu pc yi kapattıktan 1 saat sonra üstüne örtü serin

Abo hemen temizle benim de 1 senelik 240mm vardı da böyle yumak yumak yoktu hatta hiç yoktu pc yi kapattıktan 1 saat sonra üstüne örtü serin
Eski diş fırçası buldum bir güzel temizlicem şimdi narin narin kap alayımda valla beklediğimden zor olucak 🤣🤣

Kolay gelsin şimdiden 😂
Temizledimde borunun üstünde biraz toz var onu nasıl alabilirim o kadar temizlemeye değer mi

Biraz çalkalayınca bile baya toz dökülüyor nasıl yapsam bilemedim var mı fikri olan?

@jombo @furkangorur

Geri