ANtiQ08
80+ Gold
- Katılım
- 1 Şubat 2023
- Mesajlar
- 5,775
- Reaksiyon skoru
- 1,729
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
Mesh ızgaradada baya tozlu mesh kısmı bu haldeyse radyatöre kim bilir ne olmuşturboşta 75 derece? dediğim gibi radyatörler tozdan tıkalıdır, eğer diyorsan ki yok radyatörlerde toz falan yok, tıkalı değiller o zaman geçmiş olsun pompası zortlamıştır. Fanların orası toz dolu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasa değiştirmeyi düşünüyorum direkt üniversite işi belli olsun ilk iş kasayı değiştiricem aklımda c500 veya Msi 110r pz ve 130r pz varEgsoz fanın olmaması da vrm sıcaklığını çok etkiliyor pasif soğutmanın önündeki sıcak havayı düzenli olarak attığı için soğutmaya yardımcı oluyor, gördüğüm kadarıyla sende egsoz fan da yok.
Alıntıyı görüntüle
İyi bari pompadan değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Radyatörün üstündeki mesh kısım bile bu hale gelmiş Lian li nasıl bir panel yaptıysa toz lu olup olmadığı bile anlaşılmıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Radyatör ağlıyormuş duyamamışım