Öneri Thunderobot ZQ27F260L-TUR 27 inç 260Hz 2K QHD DENEYİM VE ÖNERİM!

HaXlim

80+
Reaksiyon skoru
13
Yaklaşık 1 hafta önce Thunderobot 2k 260hz monitörü 8499TL'ye almıştım. Marka konusunda çekincem olsa da deneyimleme ve malzeme kalitesi konusunda asla diğer markalardan geri kalır hiç bir yanı yok. Ghosting ya da ölü piksel asla yok. Benim monitör kolum olmasa kendi ayaklığıyla da gayet güzel kullanılabilir. Almak isteyen olursa bence asla çekinmesin.
Herhangi bir sorusu olan sorabilir.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-03-30 at 23.14.50.webp
    WhatsApp Image 2026-03-30 at 23.14.50.webp
    780.9 KB · Hit: 93
  • WhatsApp Image 2026-03-30 at 23.06.16.webp
    WhatsApp Image 2026-03-30 at 23.06.16.webp
    379.9 KB · Hit: 91
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın .

Bende Lenovo 25-10 var, zarar etmeden satabilsem buna geçerdim.

Şu anlık Thunderobot un kötü bir marka olmayacağını düşünüyorum ancak uzun vadede bunu göreceğiz.

Monitör kolunuz NB-F80 sanırım . Monitör de 75x75 vesa olması lazım doğrudan monitör koluna bağlayabildiniz mi?

Hayırlı olsun hocam. Ben yeni monitörlerden, kollarından vesaire anlamıyorum. Laptop kullandım hep. Şimdi Grafik Tasarım ve PS5 de oyun oynarken kullanmak için almak istiyorum.

Bu amaçlar için tavsiye eder misiniz hocam

Monitör kolunuz NB-F80 sanırım . Monitör de 75x75 vesa olması lazım doğrudan monitör koluna bağlayabildiniz mi?
Evet monitör kolu f80. Monitörün içinde gelen 4 adet ek vida ile montaj gerçekleştirdim. Vidaları olmasa arkadan montajı mümkün değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam. Ben yeni monitörlerden, kollarından vesaire anlamıyorum. Laptop kullandım hep. Şimdi Grafik Tasarım ve PS5 de oyun oynarken kullanmak için almak istiyorum.

Bu amaçlar için tavsiye eder misiniz hocam
Hem oyun oynuyorum hem de Adobe premiere vs kullanıyorum renk doğruluğu gayet iyi.

Bende Lenovo 25-10 var, zarar etmeden satabilsem buna geçerdim.
Bu monitörün 2k olduğunu unutma. Umarım zararsın geçersin sonuçta benzer fiyatlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Evet monitör kolu f80. Monitörün içinde gelen 4 adet ek vida ile montaj gerçekleştirdim. Vidaları olmasa arkadan montajı mümkün değil.

Hem oyun oynuyorum hem de Adobe premiere vs kullanıyorum renk doğruluğu gayet iyi.

Bu monitörün 2k olduğunu unutma. Umarım zararsın geçersin sonuçta benzer fiyatlar.
Rica etsem monitör kolunu nasıl bağladığınızı gösteren resim atabilir misiniz?

Monitörden bende aldım ve ölü piksel çıktı değişim istedim.
Büyük ihtimalle bugün yarın yeni monitör gelecek ve bende F80 kola montaj yapacağım ancak 75x75 vesa bağlantısı kafamı karıştırdı.
Eğer uyumsuzluk varsa alüminyumdan parça modelleyip CNC de işlemeyi düşünüyorum , tabi gerek varsa yapacağım bunu o yüzden sizin resmi referans almak isterim.

Rica etsem monitör kolunu nasıl bağladığınızı gösteren resim atabilir misiniz?

Monitörden bende aldım ve ölü piksel çıktı değişim istedim.
Büyük ihtimalle bugün yarın yeni monitör gelecek ve bende F80 kola montaj yapacağım ancak 75x75 vesa bağlantısı kafamı karıştırdı.
Eğer uyumsuzluk varsa alüminyumdan parça modelleyip CNC de işlemeyi düşünüyorum , tabi gerek varsa yapacağım bunu o yüzden sizin resmi referans almak isterim.
Nereden almıştınız ölü piksel çıkan monitörü hocam

Nereden almıştınız ölü piksel çıkan monitörü hocam
Hepsiburada üzerinden aldım Beta Plus satıcısı Gamingen olması lazım . Hatta bugün ürün onlara ulaştı yeni ürünün kargolandığı bilgisi geldi . Yarın gelir büyük ihtimalle inşallah sorunsuz panel gelir

Geri