- Reaksiyon skoru
- 4
9800x3d işlemci için Noctua NH-D15 G2 siyah modelini arıyorum satan varmıdır ?
ikinci el bakınıyorum hocam gerçi bulabileceğimdende emin değilimde belki bir ihtimal cevabınız içininventus'da var gözüküyor.
performans konusunda hava soğutucular arasında en tepeyi oynuyor diyebilirim birde sessizlik tabi bu benim için önemli birinci versiyon d15 serisi vardı sistemi dagıttım işlemciyi sattığım arkadaş soğutucuyuda istedi 7700x ile kullanıyordum 9800x3d aldım almışken 2.ci versiyon gen 2 alayım diyorum bir çok hava sogutma veya sıvı ile işimi görebilirim örn.. (arctic liquid 3 pro veya phantom spirit alacagım ürünün 4/1 fiyatına)ben teşekkür ederim.
gerçekten bu fiyatı hakedecek kadar performanslı mı?
normal ürünlere göre neredeyse 4 katı fiyatı var... çok merak ettim
para israfı konusunda haklısınız hocam![]()
Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışıwww.gaming.gen.tr
noctua bu soğutuculardan 3 kat pahalı olmayı hak etmiyor, tamamen para israfı.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.www.gaming.gen.tr
çok teşekkür ederim hocam yüksek bir ihtimal sıfır alıcam almadan önce form'a bir sorayım dedim çok yeni bir ürün ve alanın satabileceği bir ürün değilayrı bi seviye
bunun üzerine tabii ki ürün önermek olmaz
inşallah bulursunuz