1080p de , 2k da , 4k da 8k da olabilecek her senaryoda 7800x3d.Aradaki 2 bin tl farka değer mi? 2k da oynuyorum ekran kartım 9070 16 gb
Sponsor hastasının teki 9700x kullanıyorum 7800x3d yerine tercih etme sebebim oyun dışı edit ile uğraştığım için performansları oyunlarda hemen hemen yakın öyle ahım şahım bir fark görmezsin aralarındaAllah allah ben tam tersini dersiniz diye düşünmüştüm mesut çeviğin bi videosu var ***** değilseniz 9700x alın diyo
Boşver hocam onu çok kafaya takma. 7800x3d alabilirsin. 9700x de hata değil ama.Allah allah ben tam tersini dersiniz diye düşünmüştüm mesut çeviğin bi videosu var biraz kafadan kontak değilseniz 9700x alın diyo
Mesut çevik diyorsa tam tersi doğrudur çok takmayın xdAllah allah ben tam tersini dersiniz diye düşünmüştüm mesut çeviğin bi videosu var biraz kafadan kontak değilseniz 9700x alın diyo
2K ve 4K'da performans olarak aynı gözükseler de özellikle online oyunlarda X3D işlemcilerin daha stabil çalıştığını izledim videolarda. Burada aslında olan FPS artışı değil, low FPS'lerin değeri diye anladım ben. Zamanında çok araştırdım, maalesef ben sistemi değiştirmedim ama online oyunlarla yaşamıyorsanız, hikayeli oyun ağırlıklıysa 2 bin TL'lik bir farka gerek yok. Yani fark 100 TL bile olsa 9700X aynı işlevi görecekken neden boşa para veresiniz.Allah allah ben tam tersini dersiniz diye düşünmüştüm mesut çeviğin bi videosu var biraz kafadan kontak değilseniz 9700x alın diyo
O adam Nvidia'nın uşağın. Düzenbazın teki.Allah allah ben tam tersini dersiniz diye düşünmüştüm mesut çeviğin bi videosu var biraz kafadan kontak değilseniz 9700x alın diyo
o eleman şeydi değil mi ? Ev internetleri için AKK kalkamaz alt yapı kaldırmaz diyen adam değil mi xdMesut çevik diyorsa tam tersi doğrudur çok takmayın xd
7800X3D tartışma ya açık değil.Aradaki 2 bin tl farka değer mi? 2k da oynuyorum ekran kartım 9070 16 gb