❌İndirim Bitti! 47.836 TL - Lenovo Yoga 7, Ryzen 7-350, 14 Inch, 32GB RAM, 1TB SSD, Dokunmatik

Maliyetlerin artması sebebiyle coğuı firma artık müsteri hizmetlerini kısıyo o yüzden de insanlar problem yaşıyor. Bu işleri artık AI'a doğru kaydırıp bundan da kurtulmak istiyolar bence
Ai artık firmalarmı kullanıyor yoksa müşteri temsilcileri hazır cevap içinmi kullanıyor bilmiyorum ama Ai aşırı hata yapıyor. Buda muhattabı çıldırtıyor. Yoğun işgücü kaybıda oluyor. Valla ben artık çağrı merkezinde temsilciye ulaşmaya çalışırken hakaret eşliğinde telefonu kıracak raddeye geliyorum.

Merhabalar, ürün tarafıma gönderildi, fakat paket içeriğinden LOQ 15ARP10E ürün geldi. Müşteri hizmetleri ile konuştum fakat değişim talep edildiğinde yine aynı ürünün gönderileceğini bildirdiler. Göndermeleri gereken Lenovo Yoga 7 2-in1 14AKP10 ürünü iade edip linkini paylaştığımda bile o ürünü sistemsel olarak değişim kapsamında gönderemediklerini ifade ettiler. Gerçekten büyük rezillik. Kendi hatalarını bile telafi etmiyorlar.
Gelişmeyi bekleyen arkadaşları bilgilendirme açısından paylaşmak istedim.
İyi günler.

Son düzenleme:
Merhabalar, ürün tarafıma gönderildi, fakat paket içeriğinden LOQ 15ARP10E ürün geldi. Müşteri hizmetleri ile konuştum fakat değişim talep edildiğinde yine aynı ürünün gönderileceğini bildirdiler. Göndermeleri gereken Lenovo Yoga 7 2-in1 14AKP10 ürünü iade edip linkini paylaştığımda bile o ürünü sistemsel olarak değişim kapsamında gönderemediklerini ifade ettiler. Gerçekten büyük rezillik. Kendi hatalarını bile telafi etmiyorlar.
Gelişmeyi bekleyen arkadaşları bilgilendirme açısından paylaşmak istedim.
İyi günler.
Keşke ürünlerden bi haber olmasalar müşteri hizmetlerine sormuştuk başlıktaki ürün gönderilecek dedi bilgisizce , depoyu arayıp teyit ettirmek çok zor olmamalı,tamam iade konusunda sorun çıkarmıyor amazon ama tüm kredi kartı limitimi buna harcayacaktım vazgeçmiştim durduk yere mağdur ediliyoruz.

Geri