Yardım Cs Terminalden Eldiven Düştü Alınır mı??

https://csfloat.com/item/959812964133768498 bir benzeri 860 dolarda, sen onu satın aldıktan sonra 1 hafta takas banı olucak. Yeni bir skin olduğu için daha fiyatı oturmadı o yüzden fiyatının bir miktar daha düşme ihtimali var ama sadece ihtimal. 100 dolar ile 250 dolar arası bir karın olma ihtimali var, tabi bu fiyat floatına göre satarsan sana geri dönecek getiri. Benim acelem var ben en uyguna satarım hemen dersen arkadaşın dediği gibi 100 dolar altına da düşebilir kar. Bence alınır.

https://csfloat.com/item/959812964133768498 bir benzeri 860 dolarda, sen onu satın aldıktan sonra 1 hafta takas banı olucak. Yeni bir skin olduğu için daha fiyatı oturmadı o yüzden fiyatının bir miktar daha düşme ihtimali var ama sadece ihtimal. 100 dolar ile 250 dolar arası bir karın olma ihtimali var, tabi bu fiyat floatına göre satarsan sana geri dönecek getiri. Benim acelem var ben en uyguna satarım hemen dersen arkadaşın dediği gibi 100 dolar altına da düşebilir kar. Bence alınır.
Evet yeni olduğu için düşündüm bir tık ama daha fazla artacak diyen bir kesimde var yine her türlü bu float dan almak mantıklı geliyor

Kar bırakmayacağını düşünüyorum esasen

1775220315814.webp

Bence alma be bro,topluluk pazarında göründüğü kadar karlı değil

Floati bi tik daha yuksek bunun en kotu 800-850 satsak 150-200 dolar kâr oluyor iyi gibi
önce sen steamdeki paranla alınca 1 hafta trade lock olacak
ondan sonra csfloat 'ın envanter botuna atacaksın oradan 1-2 hafta

bence hiç uğraşılmaz

Carsamba gunu dropdan düşen 5 dolarlık terminali açtım ve bana bu bıçağı verdi terminal fiyati ve steam fiyat listesi bu şekilde alınır mı? Float oranı 0.25 ft
Fiyat güzel duruyor paran varsa al derim sonra satarsin

Carsamba gunu dropdan düşen 5 dolarlık terminali açtım ve bana bu bıçağı verdi terminal fiyati ve steam fiyat listesi bu şekilde alınır mı? Float oranı 0.25 ft
1-2 hafta önce 200 250 dolara satıyorlardı vay.......

Floatı normal seviyede alınabilir ancak 3.parti site fiyatlarını kontrol et sonrada 1haftslık takas banı bitene kadar fiyatı düşmesin diye dua et 😁

alınır kesinlikle

Terminal nasıl 5 Dolar la en son 0.60 cent falan değilmiydi ?

Geri