Hikaye oyunu gidip çok kullanımlı hesab alıp zaten 5+ ay garanti veriyorlar alıp bitir 20tl zaten boşa para harcamayın hikayeli oyunlara online dışı oyunlar alınmaz çoklu alın kalan para ilede burger king yersinizAlmak istiyordum 12 dolara düşmüş sizce daha düser mi?
daha fazla düşmezAlmak istiyordum 12 dolara düşmüş sizce daha düser mi?
ona para vereceğine direkt crack indirsinHikaye oyunu gidip çok kullanımlı hesab alıp zaten 5+ ay garanti veriyorlar alıp bitir 20tl zaten boşa para harcamayın hikayeli oyunlara online dışı oyunlar alınmaz çoklu alın kalan para ilede burger king yersiniz
Crack vb uğraşılmaz. Virüs yeme ihtimalin yükselir.Almak istiyordum 12 dolara düşmüş sizce daha düser mi?
crack i nerden indirdiğini biliyorsan virüs yemezsinCrack vb uğraşılmaz. Virüs yeme ihtimalin yükselir.
Bu tarz oyunları seviyorsan ileri de tekrar tekrar oynarım diyorsan al gitsin.
1 kez bitirdim mi bir daha zor diyorsan 2. Mesajdaki arkadaşın önerisini yapabilirsin. Paylaşımlı hesap alıp oyunu oynar bitirirsin.
Değerli kardeşim insanları illegal şeylere yönlendirmeyin lütfen.crack i nerden indirdiğini biliyorsan virüs yemezsin
steam hesabı almak legal mi sanıyorsun?Değerli kardeşim insanları illegal şeylere yönlendirmeyin lütfen.
Çoklu kullanım hesabı almak en azından sıkıntı yok 20tl yi gözünüzde büyütmeyin aynı oyunu alıcaksınız crack indirme ne ya taş devrindemiyiz 20tl ye al oyununu git crack le ugraşmak yerine oyunu bitirirsin alıpsteam hesabı almak legal mi sanıyorsun?
İkisi aynı şey değil.steam hesabı almak legal mi sanıyorsun?