Zarafel
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 317
Evet şuan son kart limitimi buna mı harcasam msi pro b650 mi alsam onu düşünüyorum1 hafta kadardır vatandan buna da bakıyorum fena değil kendin için de bakabilirsin hocam x870E standartlarından fena olmayan fp ürün
İkiside işimi 7800x3d ile görücekse b650 alıcam yaikisi de işini fazla fazla görür kendini sıkıştırmamak adına b650 mantıklı olur ama tabi para senin![]()
hangi ürünler o alıyım direktbu ürünler iade ürün olabilir neden diyeceksin vatan ürünleri indirime girenler bence hb iade alıp kendi satıyor olabilir bazı ürünler vatan fiyatına birebir
9950x3d için uygun bir anakart mı kadaşlar.yeni sistem topluyorum fazla bir bilgim olmadıgı için danışıyorum.fırsat ürünlerde birkaç anakart daha vardı hangisini önerirsiniz.
Arasında 2.5 3 bin oynuyor bu daha iyi ise buna bakayım.
Bütçen yeterliyse gayet dolu 10 numara kart hocam.
Abi şaka mısınız ya , şu düşünceye bak hepsiburadanın işi gücü yok iade ürünü alıp fatura kesip garantili satacak Allah Allah bak sen şu işebu ürünler iade ürün olabilir neden diyeceksin vatan ürünleri indirime girenler bence hb iade alıp kendi satıyor olabilir bazı ürünler vatan fiyatına birebir