🔥İndirim 12399 TL - MSI Msı X870E Gamıng Plus

1 hafta kadardır vatandan buna da bakıyorum fena değil kendin için de bakabilirsin hocam x870E standartlarından fena olmayan fp ürün

1 hafta kadardır vatandan buna da bakıyorum fena değil kendin için de bakabilirsin hocam x870E standartlarından fena olmayan fp ürün
Evet şuan son kart limitimi buna mı harcasam msi pro b650 mi alsam onu düşünüyorum :D umarım stok bitmez

ikisi de işini fazla fazla görür kendini sıkıştırmamak adına b650 mantıklı olur ama tabi para senin :D

ikisi de işini fazla fazla görür kendini sıkıştırmamak adına b650 mantıklı olur ama tabi para senin :D
İkiside işimi 7800x3d ile görücekse b650 alıcam ya :D ddr4 den ddr5 geçelim dedik 50 bin tl masraf çıktı

bu ürünler iade ürün olabilir neden diyeceksin vatan ürünleri indirime girenler bence hb iade alıp kendi satıyor olabilir bazı ürünler vatan fiyatına birebir

bu ürünler iade ürün olabilir neden diyeceksin vatan ürünleri indirime girenler bence hb iade alıp kendi satıyor olabilir bazı ürünler vatan fiyatına birebir
hangi ürünler o alıyım direkt :D en kötü iade ederiz

Ben vatandan x870e edge ti almıştım o da indirimde burda 15100 e geliyor 9 taksit var. 3 taksit almıştım canım sıkıldı 😁

9950x3d için uygun bir anakart mı kadaşlar.yeni sistem topluyorum fazla bir bilgim olmadıgı için danışıyorum.fırsat ürünlerde birkaç anakart daha vardı hangisini önerirsiniz.

2 sene civarı x670e gaming plus kullandım. bu serilerde gaming plus kalite açısından gayet mükemmel.

Abi şaka mısınız ya , şu düşünceye bak hepsiburadanın işi gücü yok iade ürünü alıp fatura kesip garantili satacak Allah Allah bak sen şu işe 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,188
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri