S25 vs İphone 17, Aradaki farka değer mi?

He bir de şunu da hesap etmek lazım. iPhone 17 fiyatına S25 Ultra geliyor.
Bunu desen 17 daha mantıklı derim mesela o paraya Samsung almak mantıklı gelmiyor ama S25 ile kıyaslayınca senin demdedüğin gibi arada 25K fark var o farkı herkes vermek istemeyebilir falan tercih meselesi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bence iphone ve samsung'tan şaşmaman çok doğru bi tercih. S24 kullanan biri olarak telefonunu göm desen diyebileceğim 2 şey var uzun vadede s24 boyutu küçük gelmeye başladı bana plus yönelmeyi düşünüyorum. Bataryada samsung s serisi ile iphone benzerler samsung biraz daha iyi tabi.
Bataryada aynı ekran boyutunda iPhone bariz daha iyi. Samsungun Plus/Ultra modellerine göre düz model geri kalabilir ama.

Normal bir telefon kullanıcısıysan değmez. Ben İphone’nun stabilitesine ve uzun ömürlü olmasından dolayı olumlu bakıyorum o konuda hayatta üzmez ama Android kadar da sana hareket alanı sağlamaz. Tam bir normal bir telefon kullanıcısına hitap ediyor açıkçası.
Fotoğrafla aman aman işim yok ülkelere gidiyorum ara sıra oralarda çekiyorum tek o açıdan orta kalitede olması yeterli en iyisi olsun değil amacım. Performans olarak da oynadığım düşük oyunlar. Efootball oynuyorum bir onun için ultrada kaldırması yeterli. iPhone 13 vs kasıyor mesela. 120hz ekran olmalı bir de o yüzden daha düşük modellere bakmadım iPhone için.

Bunu desen 17 daha mantıklı derim mesela o paraya Samsung almak mantıklı gelmiyor ama S25 ile kıyaslayınca senin demdedüğin gibi arada 25K fark var o farkı herkes vermek istemeyebilir falan tercih meselesi.
Ne açıdan 17 mantıklı hocam. S25 Ultra yapay zeka konusunda çok iyi mesela. Samsung o yönden çok geliştirmiş. iPhone kullananların asıl söylediği stabillik konusunda da S25 Ultra bir sıkıntı yaratmaz büyük ihtimal.

Fotoğrafla aman aman işim yok ülkelere gidiyorum ara sıra oralarda çekiyorum tek o açıdan orta kalitede olması yeterli en iyisi olsun değil amacım. Performans olarak da oynadığım düşük oyunlar. Efootball oynuyorum bir onun için ultrada kaldırması yeterli. iPhone 13 vs kasıyor mesela. 120hz ekran olmalı bir de o yüzden daha düşük modellere bakmadım iPhone için.

Ne açıdan 17 mantıklı hocam. S25 Ultra yapay zeka konusunda çok iyi mesela. Samsung o yönden çok geliştirmiş. iPhone kullananların asıl söylediği stabillik konusunda da S25 Ultra bir sıkıntı yaratmaz büyük ihtimal.
O kullanıma s24 bile fazla fazla yeter ki s25 bakıyorsunuz. Bence hiç o rakamlara girmeyin.

O kullanıma s24 bile fazla fazla yeter ki s25 bakıyorsunuz. Bence hiç o rakamlara girmeyin.
Aynen şu an en mantıklısı o duruyor. Üni okuyup aile evinde kaldığım için pek giderim yok şu an. 2 aylık maaşı direkt taksit yaparım dedim 17 alırsam ama cebime kalır en kötü.

s24 s24+ s24+ s25 s25+ s25+ bunların hiçbiri üzmez. hazır androide daha yakınken aksiyon aramıyosan üstüne fazla verip iphone almayada gerek yok bence. düz s23 ten s25u ya geçtim. işlemci açısından bir farkım olmadı 23ler bile hala canavar gibi. malum ekran pil ve kamera farketti genel olarak. memnunum. bence sizi bi + serisi çözer gibi.

Bence S25 de gereksiz cihaz S24 işlemci hariç aynı zaten 30K yerine 50K sırf işlemciye değmez.
Böyle böyle daha da alt modellere inilebilir ki S25 FE gibi. Mesela bakınca 50k bütçede Honor Magic 7 Pro da çok mantıklı duruyor.

Böyle böyle daha da alt modellere inilebilir ki S25 FE gibi. Mesela bakınca 50k bütçede Honor Magic 7 Pro da çok mantıklı duruyor.
S24 sınır benim için s24 tam bir F/P canavarı. Honor benim samsungla kıyaslayacağım bir marka değil (tabletim honor).

IP 17 kullanıyorum çok memnunum, eğer panelin G9P veya G9Q çıkarsa tadından yenmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,982
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri