Çözüldü✓ Corsair Global RMA ve Müşteri Memnuniyeti Deneyimim

Hocam merhaba, bana da benzer bir şey söylediler: Ürünü geri gönder, biz sana yenisini gönderelim. Başka ülkedeki bir tanıdığın varsa ürünü ona yönlendirebilirsin. Ben de bunu kabul edeceğim; 64GB RAM’i Corsair’e göndereceğim ve yenisini Almanya’daki akrabama yönlendireceğim. Fakat merak ettiğim, akrabam ürünü alırken ekstra ücret ödeyecek mi, yoksa o ürün Almanya’dan Türkiye’ye geldiğinde benim ekstra bir ücret ödemem gerekecek mi?

Almanyada tanıdığı olmayanlar ne yapacak

Hocam merhaba, bana da benzer bir şey söylediler: Ürünü geri gönder, biz sana yenisini gönderelim. Başka ülkedeki bir tanıdığın varsa ürünü ona yönlendirebilirsin. Ben de bunu kabul edeceğim; 64GB RAM’i Corsair’e göndereceğim ve yenisini Almanya’daki akrabama yönlendireceğim. Fakat merak ettiğim, akrabam ürünü alırken ekstra ücret ödeyecek mi, yoksa o ürün Almanya’dan Türkiye’ye geldiğinde benim ekstra bir ücret ödemem gerekecek mi?
biraz geç döndüm kusura bakmayın İşlerim yoğundu foruma bakamadım,

hayır kargoyu corsair karşıladı arkadaşım bir ödeme yapmadı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Almanyada tanıdığı olmayanlar ne yapacak
İlla ki almanya olması zorunlu değil avrupada herhangi bir ülke olabilir ancak bunu yapabiliyorlar.

boğaziçi elektronikde bana elite seviye sıvı soğutucu yerine alt modelini göndermişti uğraşmamak için kabul ettim malesef öylece sattım

Geri