Parça getirmek çok zor tr de gördüğün bir çok model zaten ekran kartları anakartlar 5-10 sene garantiyle veriliyor gümrük kısmında sıkıntı çıktığı için isteselerde yapamıyorlar onu anakartın bir parçası bozuluyor yenisini getirmek 5-6k tutuyor o yüzden uğraşmıyorlar Enermax normalde 13 sene garanti veriyor rog serisi 10 sene ama tr de aktif garanti süreleri rog 3 genel 2Bence garantisi çok az, 1st bile 10 yıl veriyor. Minimum 7 yıl garanti vermedikleri PSU'yu ben almam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Japon kapasitöre 2 yıl nedir şaka gibi.
13 veriyor yurt dışında platimax serisi için en azındanDiğerlerininde 2 yıl garantisi. Oraya 363737 yıl yazınca her zaman işlemiyor o. Türkiye şartlarında resmi garanti 2 yıldır. Yoksa Enermax'da diğerleri gibi 2'den fazla veriyor ama yurtdışında.
render vs alacağım için %50 sini doldurmayacak psu bakıyorum4080 de 5070 ti da gıdıklar anca 1200W PSU yu. İkisi de çok güç tüketen kartlar değiller.
İç yapısı belli model olsun diyorsan rm850e ama o kadar iyi bir psu diyemem 750e var bendede sağlam psu ama değişicemRm850e mi bu mu?
Oraya 10 yıl yaptıklarında afedersinde yokuş yapsalarda THH'den essek gibi hallettirirsin. Bu 2 yıllıkları alınca diğer markalarda oda satiliyor biz kerizmiyiz diyip 2'ye dusurecek.Diğerlerininde 2 yıl garantisi. Oraya 363737 yıl yazınca her zaman işlemiyor o. Türkiye şartlarında resmi garanti 2 yıldır. Yoksa Enermax'da diğerleri gibi 2'den fazla veriyor ama yurtdışında.
7 7.5 bütçeye ne önerirsiniz hocamİç yapısı belli model olsun diyorsan rm850e ama o kadar iyi bir psu diyemem 750e var bendede sağlam psu ama değiştiricem 7-7.5 lara daha iyi psu çıkabilir
Rm850e'de çok coilwhine şikayetlenen var bilgin olsun.Rm850e mi bu mu?
Biraz baktımda 850W adam akıllı model yokmuş 1000W Msi Ags var https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mpg-a1000gs-gen5-1-1000-w-fiyati,1064903995.html7 7.5 bütçeye ne önerirsiniz hocam
Rog thor'da ledlere 3 yıl kalan 10 yıl .Parça getirmek çok zor tr de gördüğün bir çok model zaten ekran kartları anakartlar 5-10 sene garantiyle veriliyor gümrük kısmında sıkıntı çıktığı için isteselerde yapamıyorlar onu anakartın bir parçası bozuluyor yenisini getirmek 5-6k tutuyor o yüzden uğraşmıyorlar Enermax normalde 13 sene garanti veriyor rog serisi 10 sene ama tr de aktif garanti süreleri rog 3 genel 2
13 veriyor yurt dışında platimax serisi için en azından
render vs alacağım için %50 sini doldurmayacak psu bakıyorum
İç yapısı belli model olsun diyorsan rm850e ama o kadar iyi bir psu diyemem 750e var bendede sağlam psu ama değişicem
Corsair X serisi disinda bana cok güven vermiyor.Biraz baktımda 850W adam akıllı model yokmuş 1000W Msi Ags var https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mpg-a1000gs-gen5-1-1000-w-fiyati,1064903995.html
![]()
SPL's PSU Tier List
docs.google.com
Oda bahsettiğim bütçeyi aşıyor bilemedim
kulaklığı var bela okuyorum hergün böyle yazılımın diye 4080s veya 5070ti uyguna bulursam alıcam ikinci el alacağım için kas gücü olarakta aynı kartlar bunlar iyi bir %50 kullanımın altında kalacak veya %50 geçmiyecek bir model alacağımRog thor'da ledlere 3 yıl kalan 10 yıl .
Corsair X serisi disinda bana cok güven vermiyor.
Pek öyle olmuyor ama sen bilirsin.Oraya 10 yıl yaptıklarında afedersinde yokuş yapsalarda THH'den essek gibi hallettirirsin. Bu 2 yıllıkları alınca diğer markalarda oda satiliyor biz kerizmiyiz diyip 2'ye dusurecek.
E zaten 4080 de 5070 Ti da 1200-1350W PSU ların yarısını dolduramaz. Matematik belli dostum 300-320W tüketiyor bu kartlar, 600W olması için geriye 280-300W kalıyor bu kadar büyük bir güç tüketimini de 14900K falan kullanmadığın sürece hiç bir AMD de göremezsin hele 7800x3D gibi işlemcilerde hiç hiç göremezsin. Senin 1200W yu doldurup doldurabileceğin anca %40-45render vs alacağım için %50 sini doldurmayacak psu bakıyorum
Sadece yurt dışında bir kaç kişi Enermaxla ilgili sorun yaşamış ve onlar önermediler yaşadıkları tek psu sorunu olduğundan felan bahsettiler bizede denk gelmez herhaldeE zaten 4080 de 5070 Ti da 1200-1350W PSU ların yarısını dolduramaz. Matematik belli dostum 300-320W tüketiyor bu kartlar, 600W olması için geriye 280-300W kalıyor bu kadar büyük bir güç tüketimini de 14900K falan kullanmadığın sürece hiç bir AMD de göremezsin hele 7800x3D gibi işlemcilerde hiç hiç göremezsin. Senin 1200W yu doldurup doldurabileceğin anca %40-45
Valla ben THH'den neler neler yaptırdım, bu en basit şeyPek öyle olmuyor ama sen bilirsin.
Ben corsairin çoğu şeyini kullandım, bu kadar kaliteli malzeme kullanıp bu kadar saçma falsolar veren başka bir marka görmedim.kulaklığı var bela okuyorum hergün böyle yazılımın diye 4080s veya 5070ti uyguna bulursam alıcam ikinci el alacağım için kas gücü olarakta aynı kartlar bunlar iyi bir %50 kullanımın altında kalacak veya %50 geçmiyecek bir model alacağım
Rog strix 750g psu kullaniyorum. Garantisi 10 yil.Parça getirmek çok zor tr de gördüğün bir çok model zaten ekran kartları anakartlar 5-10 sene garantiyle veriliyor gümrük kısmında sıkıntı çıktığı için isteselerde yapamıyorlar onu anakartın bir parçası bozuluyor yenisini getirmek 5-6k tutuyor o yüzden uğraşmıyorlar Enermax normalde 13 sene garanti veriyor rog serisi 10 sene ama tr de aktif garanti süreleri rog 3 genel 2
13 veriyor yurt dışında platimax serisi için en azından
render vs alacağım için %50 sini doldurmayacak psu bakıyorum
İç yapısı belli model olsun diyorsan rm850e ama o kadar iyi bir psu diyemem 750e var bendede sağlam psu ama değişicem