Sevdiğim kız için napmalıyım

denoxan

80+
Reaksiyon skoru
6
Konu: Hoşlandığım kızla ne yapacağımı bilmiyorum (tavsiyeye ihtiyacım var)

Merhaba arkadaşlar,
Direkt konuya gireceğim.

Bir kız vardı, bana gelip benden hoşlandığını söyledi. Biz de denedik ama sadece 2-3 gün sürdü. Sonra ben ayrıldım, çünkü yapım gereği biriyle konuşmaya başlayınca kısa sürede soğuyabiliyorum.

Sonrasında arkadaş kaldık. Sürekli yanıma geliyor, benimle konuşuyor, gülüyor, eğleniyoruz. Zaman geçtikçe ben bu kızdan hoşlanmaya başladım ve şu an hâlâ hoşlanıyorum.

Geçen gün ona tekrar deneyebilir miyiz diye sordum. O da bana “Senden hoşlanıyorum ama sonraki gün hevesim kalmıyor” dedi ve kabul etmedi. Buna rağmen hâlâ benimle konuşuyor, şakalaşıyor, hatta görüntülü bile konuştuk. En son iyi geceler mesajı bile attık birbirimize.

Ama bu durum beni çok etkiliyor. İçim içimi yiyor, hiçbir şey yapasım gelmiyor. Günüm sadece uyumak, uyanmak ve sigara içmekle geçiyor gibi. Sürekli onu düşünüyorum ve sadece onunla konuşmak, sevgili olmak istiyorum.

Hem kıza karşı nasıl davranmam gerektiğini hem de kendimi nasıl toparlayacağımı bilmiyorum. Bu durumda ne yapmam daha doğru olur?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Konu: Hoşlandığım kızla ne yapacağımı bilmiyorum (tavsiyeye ihtiyacım var)

Merhaba arkadaşlar,
Direkt konuya gireceğim.

Bir kız vardı, bana gelip benden hoşlandığını söyledi. Biz de denedik ama sadece 2-3 gün sürdü. Sonra ben ayrıldım, çünkü yapım gereği biriyle konuşmaya başlayınca kısa sürede soğuyabiliyorum.

Sonrasında arkadaş kaldık. Sürekli yanıma geliyor, benimle konuşuyor, gülüyor, eğleniyoruz. Zaman geçtikçe ben bu kızdan hoşlanmaya başladım ve şu an hâlâ hoşlanıyorum.

Geçen gün ona tekrar deneyebilir miyiz diye sordum. O da bana “Senden hoşlanıyorum ama sonraki gün hevesim kalmıyor” dedi ve kabul etmedi. Buna rağmen hâlâ benimle konuşuyor, şakalaşıyor, hatta görüntülü bile konuştuk. En son iyi geceler mesajı bile attık birbirimize.

Ama bu durum beni çok etkiliyor. İçim içimi yiyor, hiçbir şey yapasım gelmiyor. Günüm sadece uyumak, uyanmak ve sigara içmekle geçiyor gibi. Sürekli onu düşünüyorum ve sadece onunla konuşmak, sevgili olmak istiyorum.

Hem kıza karşı nasıl davranmam gerektiğini hem de kendimi nasıl toparlayacağımı bilmiyorum. Bu durumda ne yapmam daha doğru olur?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
knk yanlış anlama mantıklı bi yere bağlicam yaş kaç ve aynı ortamdamısınızz okul gibi

Neyse iyiki bu zamanlarda ilişkim yok ve istemiyorum

Allah siz yeni nesile akıl fikir versin aklı fikri olanada sabır versin

Bu ne gidip flört tipi ilişki yapım var uzun süreli ilişki insanı değilim diyon sonra hoşlanmaya başlıyon bu seferde kız ben flört tipi yapıya sahibim diyor

Napıcaksın böyle durumda kızla görüşüp bi dakka benle eve gelebilirmisin de sana süprizim var diye.

Eve girdiği gibi ailene söyle kızı kaçırdım başlık parası, düğün felanda gerekli değil artık sizi dertten kurtardım.

Napıcaksın böyle durumda kızla görüşüp bi dakka benle eve gelebilirmisin de sana süprizim var diye.

Eve girdiği gibi ailene söyle kızı kaçırdım başlık parası, düğün felanda gerekli değil artık sizi dertten kurtardım.
Sağ gösterip sol vurdun hocam, olay kötü yere gidiyor gibiydi 🤣

Kıza pahalı hediyeler al. Kızlar böyle şeylerden hoşlanır. "Yarım Elma (ısırılmış), gönül alma" demiş atalarımız. O zaman bile İPhone varmış anlaşılan.
O elma elmas knk

Önce gelecek planı kur lise bitince ne yapacaksın mesleğin var mı cart curt bunlara odaklan sevgili manita işi boş iş önce hayatını kur sonra hayatına devam edeceğim uygun birini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,562
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri