❌İndirim Bitti! MSI mag pano 100r pz BEYAZ 5634TL

4400 dü bu geçen hafta amazonda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@firsatgamingx noldu hocam neden şaşırdın 2-3hafta önce vatan da 3800 dü mesela.

Kasayı 2 kuzenim aldı. Kasa oldukça kaliteli ve kapsamlı bir kasa rahatlıkla satın alabilirsiniz. Fakat devasa ve ağır bir kasa , alacaklar ona göre yer ayarlasın.

100r veya m100r fanlar 3 pin DC.
Tıkır tıkır ses yapıyor bazı fanlar..

bugün https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-z9-iceberg-mesh-black-4x14cm-fan-e-atx-gaming-kasa.html şu kasanın olduğu bir sisteme lga 1700 bracket takıp temizliğini yaptım. Kasaya bayıldım 4 tane 14cm fan var inanılmaz sessiz bir setup buna benzer bildiğiniz bir kasa var mı ?
Fsp cut 592 bildiğim buna benzer hemen hemen aynılar bende var elimdeki parçalar ile sistem topkadım ssd bekliyorum ilana koynak için ancak fsp de fanlarda hız kontrolü yoktu 4 ad 14cm argb fan ile geliyor ama sessiz hava akışı güzel dikey ekran kartı destekli fotoğraf eklenmiyor atamıyorum maalesef

Fsp cut 592 bildiğim buna benzer hemen hemen aynılar bende var elimdeki parçalar ile sistem topkadım ssd bekliyorum ilana koynak için ancak fsp de fanlarda hız kontrolü yoktu 4 ad 14cm argb fan ile geliyor ama sessiz hava akışı güzel fotoğraf eklenmiyor atamıyorum maalesef
zalmandada yok değiştirilir onlar performans yetmezse ama bu kasada stock out :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,013
Üyeler
192,856
Son üye
vLRagnarok
Geri