Olması gereken fiyatlara düşmüş. Geniş bir kasa. İndirim kuponu olan değerlerindirebilir.
Beyaz.
Boyutlar: 519 x 290 x 482
linkkkOlması gereken fiyatlara düşmüş. Geniş bir kasa. İndirim kuponu olan değerlerindirebilir.
Resim ekleme kaldırılmış düzenleyerek ekleyebiliyorum telefondanlinkkk
ben aldım da farketmedim o kadar düştüğünü iade edemedim de gelcek yollucam şimdi4400 dü bu geçen hafta amazonda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@firsatgamingx noldu hocam neden şaşırdın 2-3hafta önce vatan da 3800 dü mesela.
Sakın verme o paraları cumartesi itopyada 4432tl ydi pahalı diye almadım sen 5k ya alıyorsunben aldım da farketmedim o kadar düştüğünü iade edemedim de gelcek yollucam şimdi![]()
9 taksit cezbetti bi de birisi burada kötü demişti bu kasayaSakın verme o paraları cumartesi itopyada 4432tl ydi pahalı diye almadım sen 5k ya alıyorsun![]()
Ben bundan üst model diye bugün m130r aldım almaz olaydım.9 taksit cezbetti bi de birisi burada kötü demişti bu kasaya
Fsp cut 592 bildiğim buna benzer hemen hemen aynılar bende var elimdeki parçalar ile sistem topkadım ssd bekliyorum ilana koynak için ancak fsp de fanlarda hız kontrolü yoktu 4 ad 14cm argb fan ile geliyor ama sessiz hava akışı güzel dikey ekran kartı destekli fotoğraf eklenmiyor atamıyorum maalesefbugün https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-z9-iceberg-mesh-black-4x14cm-fan-e-atx-gaming-kasa.html şu kasanın olduğu bir sisteme lga 1700 bracket takıp temizliğini yaptım. Kasaya bayıldım 4 tane 14cm fan var inanılmaz sessiz bir setup buna benzer bildiğiniz bir kasa var mı ?
zalmandada yok değiştirilir onlar performans yetmezse ama bu kasada stock out :/Fsp cut 592 bildiğim buna benzer hemen hemen aynılar bende var elimdeki parçalar ile sistem topkadım ssd bekliyorum ilana koynak için ancak fsp de fanlarda hız kontrolü yoktu 4 ad 14cm argb fan ile geliyor ama sessiz hava akışı güzel fotoğraf eklenmiyor atamıyorum maalesef