Öneri En İyi Anime İzleme Siteleri

Eroniyom

80+
Reaksiyon skoru
0
Anime izlemek için sık kullandığım veya topluluklarda sık önerilen siteleri tek bir listede toplamak istedim.
Her birinin artısı–eksisi var, o yüzden hepsini not ettim.
Siz de önerilerinizi ekleyin, listeyi güncellerim!

1. Crunchyroll

+ Resmî lisanslı içerik
+ Devasa anime arşivi
Ücretli, bazı bölgelerde kısıtlama var

2. Netflix

+ Orijinal anime projeleri
Katalog ülkeye göre çok değişiyor

3. Hulu

+ Bol anime seçeneği
Türkiye dahil çoğu ülkede erişilemiyor, VPN gerekebilir

4. Amazon Prime Video

+ Bazı özel anime yapımları
Anime sayısı sınırlı

⚡ Ücretsiz / Fansite tarzı platformlar

5. HiAnime

+ Büyük kütüphane
+ Hızlı yükleme
Arayüz bazen karışık olabiliyor

6. AniWave (eski AniWatch)

+ Temiz arayüz, hızlı yükleme
Bazen reklam çıkabiliyor

7. 9Anime

+ Çok popüler
Çok fazla kopya/klon domain olduğu için dikkat istiyor

8. Zoro.to (çoğu kişi hâlâ kullanıyor)

+ Arayüzü güzel
Domain sürekli değişiyor

🌐 Çok Dilli / Yeni Nesil Platformlar

9. Anivibe (Yeni keşfettim) / Şu anda kullandığım

Burası özellikle çoklu dil desteği nedeniyle hoşuma gitti.
+ 10+ dil (Türkçe, İngilizce, Almanca, Portekizce vb.)
+ Hafif & hızlı tasarım
+ Arama motoru çok iyi çalışıyor
+ Mobilde gerçekten akıcı
+ Animeler yayınladığı gün ekleniyor
+ Özel Video player
+ Reklamsız..
Küçük kütüphane, Yeni olduğu için içerik sürekli genişliyor

10. AnimeCix

+ Basit arayüz
+ Türkçe embed
+ Subs anlaşmalı
- Animeler geç yükleniyor.

11. Anizium

+ 4k Anime
Ücretli
Not; 4k Anime olması muhteşem fakat sanırsam anivibe da bu duruma el atmayı düşünüyor gibi..

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Anime izlemek için sık kullandığım veya topluluklarda sık önerilen siteleri tek bir listede toplamak istedim.

1. Crunchyroll

+ Resmî lisanslı içerik
+ Devasa anime arşivi

2. Netflix

+ Orijinal anime projeleri

3. Hulu

+ Bol anime seçeneği

4. Amazon Prime Video

+ Bazı özel anime yapımları
Anime sayısı sınırlı

5. HiAnime

+ Büyük kütüphane
+ Hızlı yükleme

+ Temiz arayüz, hızlı yükleme
Bazen reklam çıkabiliyor

7. 9Anime

+ Çok popüler

+ Arayüzü güzel
Domain sürekli değişiyor

Burası özellikle çoklu dil desteği nedeniyle hoşuma gitti.
+ Hafif & hızlı tasarım
+ Özel Video player
+ Reklamsız..

10. AnimeCix

+ Basit arayüz
+ Türkçe embed
+ Subs anlaşmalı

11. Anizium

+ 4k Anime
Ücretli
Not; 4k Anime olması muhteşem fakat sanırsam anivibe da bu duruma el atmayı düşünüyor gibi..

Anivibe uygulamamı sitemi?. Tr altyazı herseyde varmı yoksa azındamı?

Türkanime kraldır, zamanında fena sövüm hala banlı olsam da - kabaca 15 yıl oldu sanırım, 25 yaşındayım, 11 de fln sövmüştüm
:ROFLMAO:

Anivibe uygulamamı sitemi?. Tr altyazı herseyde varmı yoksa azındamı?
Sanırsam uygulamada çıkartacaklar, ama şu anda sadece site, Tr altyazıyı her animede paylaşıyorlar.. genelde çok dil zaten eğer ekli değilsede istediğin dil discord'dan flkn yazdığında geri dönüş yapıyorlar direkt
Türkanime kraldır, zamanında fena sövüm hala banlı olsam da - kabaca 15 yıl oldu sanırım, 25 yaşındayım, 11 de fln sövmüştüm
Aga orası çok yavaş be :D anime çıkıyor bir hafta sonra yayınlıyorlar ama unutmuşum orayı bende ora ile başladım animeye .d

Sanırsam uygulamada çıkartacaklar, ama şu anda sadece site, Tr altyazıyı her animede paylaşıyorlar.. genelde çok dil zaten eğer ekli değilsede istediğin dil discord'dan flkn yazdığında geri dönüş yapıyorlar direkt

Aga orası çok yavaş be :D anime çıkıyor bir hafta sonra yayınlıyorlar ama unutmuşum orayı bende ora ile başladım animeye .d
Valla ne yalan söyleyim, ben novel okuyorum artık, ne anime ne manga, sadece bazen okduğum novellerin animeleri çıkıyor bakıyorum. Onun dışında bazen eski animeleri hatırlıyorum, çeviriler berbat, zamanında fansublarda harbi kaliteli çevirmenler varmış. Güncel o izlemek istediğim animeler veya ilgimi çekenlerde ne ilginçtir ki Crunchyroll animeleri oluyor, ya ücretsiz ya da premium ile izliyorum bitiriyorum. Uygulamaları baya güzel. Amazon'un hedeflediği ama yapamadığı bir video player bence

Ben de Anivibe'ı bir hafta önce keşfettim sürekli yeni içerik ekleniyor. Her içeriklerinde türkçe altyazı olması aşırı iyi ve videoplayer'da gece modu, kontrast arttırma gibi özellikler aşırı hoşuma gitti. Profil özelleştirme tarafıda baya tatmin edici myanimelist hesabını falan bağlayabiliyorsunuz. videoplayerları'da diğer sitelere göre hızlı geldi bana kesinti vs hiç yaşamadım...
Post automatically merged:

Ben de Anivibe'ı bir hafta önce keşfettim sürekli yeni içerik ekleniyor. Her içeriklerinde türkçe altyazı olması aşırı iyi ve videoplayer'da gece modu, kontrast arttırma gibi özellikler aşırı hoşuma gitti. Profil özelleştirme tarafıda baya tatmin edici myanimelist hesabını falan bağlayabiliyorsunuz. videoplayerları'da diğer sitelere göre hızlı geldi bana kesinti vs hiç yaşamadım...
Birde eklemeyi unuttum Chained Soldier gibi animeleri yayınlamalarıda etken tabi :D

Valla ne yalan söyleyim, ben novel okuyorum artık, ne anime ne manga, sadece bazen okduğum novellerin animeleri çıkıyor bakıyorum. Onun dışında bazen eski animeleri hatırlıyorum, çeviriler berbat, zamanında fansublarda harbi kaliteli çevirmenler varmış. Güncel o izlemek istediğim animeler veya ilgimi çekenlerde ne ilginçtir ki Crunchyroll animeleri oluyor, ya ücretsiz ya da premium ile izliyorum bitiriyorum. Uygulamaları baya güzel. Amazon'un hedeflediği ama yapamadığı bir video player bence
Doğru diyorsun, bazı siteler gerçekten geç güncelliyor. Çeviri kalitesi de çok değişken, eski fansub dönemi cidden ayrıydı. Crunchyroll’un player olayı baya iyi, özellikle hız ve altyazı tarafı stabil, ben de şu ara birkaç farklı platform arasında gidip geliyorum. yeni sezonları takip etmektense novel’a geçmen mantıklı bu arada 😄

Post automatically merged:

Birde eklemeyi unuttum Chained Soldier gibi animeleri yayınlamalarıda etken tabi :D
Gece modu muhteşem bir şey yahu .d adamların en sevdiğim özelliği .d

Doğru diyorsun, bazı siteler gerçekten geç güncelliyor. Çeviri kalitesi de çok değişken, eski fansub dönemi cidden ayrıydı. Crunchyroll’un player olayı baya iyi, özellikle hız ve altyazı tarafı stabil, ben de şu ara birkaç farklı platform arasında gidip geliyorum. yeni sezonları takip etmektense novel’a geçmen mantıklı bu arada 😄

Gece modu muhteşem bir şey yahu .d adamların en sevdiğim özelliği .d
Otakuluğun 3. yılında geçtim novele işte :ROFLMAO: sol göz sağlamda, sağ göz 0.75 oldu yakın oku oku, telefon ekranın ben a....

1. Crunchyroll

+Resmî lisanslı içerik
+ Devasa anime arşivi

2. Netflix

+Orijinal anime projeleri

3. Hulu

+Bol anime seçeneği

4. Amazon Prime Video

+Bazı özel anime yapımları
Anime sayısı sınırlı

5. HiAnime

+Büyük kütüphane
+ Hızlı yükleme

+Temiz arayüz, hızlı yükleme
Bazen reklam çıkabiliyor

7. 9Anime

+Çok popüler

+Arayüzü güzel
Domain sürekli değişiyor

Burası özellikle çoklu dil desteğinedeniyle hoşuma gitti.
+ Hafif & hızlı tasarım
+ Özel Video player
+ Reklamsız..

10. AnimeCix

+Basit arayüz
+ Türkçe embed
+ Subs anlaşmalı

11. Anizium

+4k Anime
Ücretli
animecixe yazilan "animeler gec yukleniyor" yazisi icin cevap vermek istiyorum eger discordlarinda ticket acarak belirtirseniz kisa surede yardimci olunuyor animeler genelde subslarin hizina bagli sekilde yukleniyor ekstra olarak yonetimde bulundugum donemde kendi cevirileri yapiliyordu hala vardir diye dusunuyorum fakat ceviri yapan arkadaslar pek bir hevesle yapmiyordu verilen ucret az oldugundan dolayi

animecixe yazilan "animeler gec yukleniyor" yazisi icin cevap vermek istiyorum eger discordlarinda ticket acarak belirtirseniz kisa surede yardimci olunuyor animeler genelde subslarin hizina bagli sekilde yukleniyor ekstra olarak yonetimde bulundugum donemde kendi cevirileri yapiliyordu hala vardir diye dusunuyorum fakat ceviri yapan arkadaslar pek bir hevesle yapmiyordu verilen ucret az oldugundan dolayi
Önceden kullanıyordum animecixi, 2-3 ay önce diyeyim ama anivibe ı keşfettiğimden beri ordayım şu anlık..

Otakuluğun 3. yılında geçtim novele işte :ROFLMAO: sol göz sağlamda, sağ göz 0.75 oldu yakın oku oku, telefon ekranın ben a....
Geçmiş olsn hocam, ama en azından hep kitap okumaktan diyebilirsin. :LOL:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,436
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri