Herkesin ATK Önermesi /HK/.

Viper V3 Pro kullanıyorum da alternatifleri görmek istiyorum ultimate alsam üzer mi diye düşünmedim değil :D kablolu kablosuz 8k hz diyor tatmin edici ayrıca 800 mah olması da güzel bir detay gibi ama wraith :D garanti kısmı sıkıntı diye biliyorum yada iade :D
Viper v3 pron varaa değiştirme hocam. Güzel mouse.

ATK markasına ait 2 mouse ve 1 klavye kullanıyorum. Mouselarım R1 Pro Max ve A9 Plus, klavyem ise Hex80. Ürünlerinin hepsinden memnunum. QC olarak bir problem yaşamadım. Kullanıcı deneyimi olarak böyle yorumlayabilirim.
Qc olarak bir problem dediğiniz QC ne demek?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dareu A950 Wing var mis gibi ürün 2500tl bütçesi olana onu öneriyorum. Onun dışında çinlilere güvenmiyorum.
Hocam 2500tl de 3 tane razer mouseu var. 3 ü de birbirinden güzel. 8k takıntısı olmayanlar alabilir.

Razer belli başlı şeyleri çok kaliteli yapıyor. Özellikle mouse ve kulaklık olarak.

Hem hak veriyorum hem de önüne geçemezsiniz. Maalesef insanların bütçesi kaliteli ürünlere çıkmıyor. Daha aşağısında Çin işi sensörlü kablolu fareler var. Yani ATK A9 falan 1-3 yıl gitse bile çoğu kişi için F/P ve konforlu bir ürün.

Wraith garanti olayını da KlasseGear gibi firmalar da hafiften bu ürünleri getiriyor. Onlar Amazon'dan satıyor, oradan almaya başlar kitle. Wraith'in de bence bu konuyu çözmesi lazım artık. Tiktok vb. masamı şekil şukul yaptım kitlesinin ben forumlar kadar ürün sattırdığını da düşünmüyorum bu arada. Onlara akıtılan para yerine, gerçekten oyun oynayan ve ortalama izlenen birilerin fare hediyesi yapabilirler ki bunu çoğu firmaya yazdım. Global'de mesela önüme Hintli bir CS2 oynayan kız çıktı. Kızın ekipmanlar bayağı kötüydü, Asus vb. ürün gönderdi ve o videolar 1 milyon civarı görüntülenme aldı. Mesela Wraith globale oynuyor yapabilirler, bunu yazınca dikkate alacağız yerine fikrin için teşekkürler çöpe gönderdim tarzı bir cevap alıyorsun.

Logitech'in kablosuz ve iyi sensörlü ürünleri ₺5-6K'dan başlıyor. Onlar da döviz farkından bağımsız uygun fiyatlı ürün sunsunlar, onların da 2-3 yıl sonra ürünü bozulur. Çin tarafında da Logitech'in premium ürünlerine yakın ürünler var ki yine orada F/P oluyorlar. Alüminyum kasalı, gayet iyi sensör ve switchli, hissiyatı falan muazzam ürünler alıyorsun.

Kablosuz ürün varken insanlara kablolu ürün önermek de saçmalık bu arada. Ayrıca ben batılı firmaların yeni ürünlerinde, eski kült ürünlerine göre kalitenin daha düştüğünü söyleyebilirim. Yukarıda bahsettiğim Logitech'in o ürünleri, sizin bahsettiğiniz üründen daha kısa sürede bozuluyor. Çin piyasayı ele geçirmek adına açıkçası bilinçli eksiltme gibi şeyleri pek yapmıyor. Gamepad, fare, klavye hepsinde yeni teknoloji neyse sunuyor. Sürekli üstüne ekliyor, elbette batılı markların hegomanyasını iyice yok ettiğinden, o da batılı markalar gibi eksitme yapabilir.
kablolu kablosuz tamamen tercih. Hala cok fazla kablolu zowie kullanan var. Kablolunun sorunu kablosuz ciktigindan beri kabloluyu yapmaya birakmis olmaları ama daha reliable bir urun çünkü bağlantı kopma vs yasamiyor. Kablolu urun olarak evet önerebileceğimiz pek bir sey yok bir aklima gelen OP1 8K var. Inanin kesin demiyorum ama elimdeki mouse bozulursa bir kablosuz atk vgn vs bir sey alma planım var bozulursa gelir yazarım. Suanda Logitech, razer alınma sebebi büyük ihtimal marka bilinirligi ama ekstra olarak biraz daha güven var, o da bir sebep.

Hocam 2500tl de 3 tane razer mouseu var. 3 ü de birbirinden güzel. 8k takıntısı olmayanlar alabilir.

Razer belli başlı şeyleri çok kaliteli yapıyor. Özellikle mouse ve kulaklık olarak.
qc = quality control
urunler standart kalitesi var mi diye bakıyor bozukluk, esneme, yamukluk vs.

Son olarak diyebileceğim belki sudur, wraith garanti politikası iyilestirilir fiyatlar daha uygunlastirilirsa bence o zaman pek de denecek sey kalmaz çünkü 2 sene sonra bozulur vs atarsın global fiyatlarda olursa.

Bu hype boşuna değil. Mesajlarınızda hala kağıt üzerinde de olsa 1499 tl ye PAW 3395SE daha iyi olabilecek bir öneri yok. Hadi onu geçtim daha düşük sensörlü ama mcu'su daha iyi yada ağırlığı daha düşük, bataryası daha yüksek farklı bir öneri de yok. Yani gerçek ve kağıt üzerinde bu daha iyi diyebileceğiniz bir öneri yok.

İnsanlar az paraya maximum güç arıyor. Yarın fiyatını 2.500 yapsa far görmüş tavşan gibi kalırsınız. Elimizde ne Aliexpress ne Temu kaldı. Bu muose ları getiren 2/3 firma var tekelleşmeseler bari.

ajazz apex var bende hangisi daha iyi

O bütçelerde daha iyisi yok ama ben şahsen bütçe 4 5k oldunu köklü markaları öneriyorum.

hocam rawm leviathan v4 nasıl rengi hoşuma gitti mat tarz mouse sanırım da Viper V3 Pro tatmin edici olsada yedeklemek isterim çünkü kablolu moda geçmek hoş olmuyor oyun oynarken sarjı biterse :D
Viper V3 ün şarjı koaly kolay bitmiyor ben 2 hafta kullandım toplasan 24 saat falan kullanmışımdır 2 haftada şarjı bitmemişti ama ben yinede taktım fulledim. 4k da kullanıyorum genelde. Ek olarak wraithin garanti bokluğunu başka bir forumda dile getirmiştim vaktinde ergen fanboy veletler üzerime çullanmıştı :D Beni teknik açıdan ahraz ve bilgisiz olarak ilan etmişlerdi sonuç olarak forum hesabımı kapatıp buraya geçiş yaptım çünkü her yazımın altında bir dem vuruluyordu fanboylar tarafından forumda velette çekilmiyor btw.

Bu hype boşuna değil. Mesajlarınızda hala kağıt üzerinde de olsa 1499 tl ye PAW 3395SE daha iyi olabilecek bir öneri yok. Hadi onu geçtim daha düşük sensörlü ama mcu'su daha iyi yada ağırlığı daha düşük, bataryası daha yüksek farklı bir öneri de yok. Yani gerçek ve kağıt üzerinde bu daha iyi diyebileceğiniz bir öneri yok.

İnsanlar az paraya maximum güç arıyor. Yarın fiyatını 2.500 yapsa far görmüş tavşan gibi kalırsınız. Elimizde ne Aliexpress ne Temu kaldı. Bu muose ları getiren 2/3 firma var tekelleşmeseler bari.
Sana şöyle söyleyeyim ben 3395 kullanıcam diye paramla rezil olacağıma logitech g305 alırım paşa paşa taş gibi mouse kullanırım keyfime bakarım yada gider glorious alırım.

Son düzenleme:
Viper V3 Pro yanına alternatif bakıyorum da bende var mı öneri 8k kablolu kablosuz verebilen Viper V3 Pro ile denk yada daha iyisi

Viper V3 ün şarjı koaly kolay bitmiyor ben 2 hafta kullandım toplasan 24 saat falan kullanmışımdır 2 haftada şarjı bitmemişti ama ben yinede taktım fulledim. 4k da kullanıyorum genelde. Ek olarak wraithin garanti bokluğunu başka bir forumda dile getirmiştim vaktinde ergen fanboy veletler üzerime çullanmıştı :D Beni teknik açıdan ahraz ve bilgisiz olarak ilan etmişlerdi sonuç olarak forum hesabımı kapatıp buraya geçiş yaptım çünkü her yazımın altında bir dem vuruluyordu fanboylar tarafından forumda velette çekilmiyor btw.

Sana şöyle söyleyeyim ben 3395 kullanıcam diye paramla rezil olacağıma logitech g305 alırım paşa paşa taş gibi mouse kullanırım keyfime bakarım yada gider glorious alırım.
Alternatif bakıyorum evet hemen bitmiyor normalde ama sürekli 8k da kullanıyorum ben 🥲🤣

Viper V3 Pro yanına alternatif bakıyorum da bende var mı öneri 8k kablolu kablosuz verebilen Viper V3 Pro ile denk yada daha iyisi

Alternatif bakıyorum evet hemen bitmiyor normalde ama sürekli 8k da kullanıyorum ben 🥲🤣
8k işlemcine yazık kanka gerek yok bence oyun dışında 1000Hz oyunlarda sadece 4k alıyorum o kadar 8k çok stabil gelmiyor bana.

QC, Quality Check (Kalite Kontrol) anlamına geliyor hocam. Bir ürünün üretiminde kaynaklanan hataların fark edilmeyip son müşteriye hatalı ürünün ulaşması o üretici firmanın quality check prosedürlerinin kötü olduğu anlamına gelir. Bahsettiğimiz ürünlerde kalite kontrol hatasına bağlı olarak çift tıklama, mouse tekerleğinin olması gerektiği gibi çalışmaması, RGB ışıklarının bozuk olması gibi örnekler verilebilir.

AJazz'ın sağ click mefta. PAW 3950 Pro / Ultra sensöre sahip bir mouse arayışındayım. Şuan için çinli markalar göz alıcı gibi duruyor ancak karar veremedim, dediğiniz gibi bozulma ihtimalleri mevcut. PAW 3950 Pro / Ultra sensöre mouse alıp devam etmek mi mantıklı yoksa Viper V4 Proyu beklemek mi?

Zamanında takoz gibi A4tech fareler vardı. Onlarla savaşa bile gidilirdi. 😁 Şimdi mouse yanında hapşırsan naz yapar aman ben odayı terkediyorum diye.

Zamanında takoz gibi A4tech fareler vardı. Onlarla savaşa bile gidilirdi. 😁 Şimdi mouse yanında hapşırsan naz yapar aman ben odayı terkediyorum diye.
okul pc odası mouseu :d

AJazz'ın sağ click mefta. PAW 3950 Pro / Ultra sensöre sahip bir mouse arayışındayım. Şuan için çinli markalar göz alıcı gibi duruyor ancak karar veremedim, dediğiniz gibi bozulma ihtimalleri mevcut. PAW 3950 Pro / Ultra sensöre mouse alıp devam etmek mi mantıklı yoksa Viper V4 Proyu beklemek mi?
denemek istersen mchose iyi, diye duydum. Rawm da fena degil ama sorun yasayan baya var. ATK'da daha az simdi yalan yok ama bilemiyorum tercih senin çünkü 4k fln gidecek aliexpress mouse alacak olsan da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,909
Üyeler
191,181
Son üye
LynxKN
Geri