S23 Ultra (yenilenmiş) , s25 fe Veya Poco x8 Pro Max

BendisRP1

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
40000
S23 ultra (yenilenmiş) , s25 fe veya poco x8 pro max arasinda kaldim sizde yenilenmis telefon Alınır mı? alinmazmi. Günlük olarak fazla oyun oynamiyorum ama oyun performansi iyi olmasini isterim kamerasida guzel olsun istiyorum sizce hangisi alinir

S23 ultra (yenilenmiş) , s25 fe veya poco x8 pro max arasinda kaldim sizde yenilenmis telefon Alınır mı? alinmazmi. Günlük olarak fazla oyun oynamiyorum ama oyun performansi iyi olmasini isterim kamerasida guzel olsun istiyorum sizce hangisi alinir
yenilenmiş cihaz alınmaz diye millet elli kere söylüyor uyarıyor hala inatla konusunu açıyorsunuz ya çok garip

alacaksan da mediamartktan alınabilir bir ihtimal ama bazı cihazlar kurcalanmıyor bile ikinci el alınıp satılıyor direkt amaç yenilenmişlere taksit yaptırıp vergi almak devlet pay alıyor

alacaksan da mediamartktan alınabilir bir ihtimal ama bazı cihazlar kurcalanmıyor bile ikinci el alınıp satılıyor direkt amaç yenilenmişlere taksit yaptırıp vergi almak devlet pay alıyor
Mediamarktan alicagim 2 yil garantisi var diyor ama yenilenmis telefonlar alinmaz diyorlar konuyu ondan actim eger alabilecek bir telefonsa almayi dusunuyorum

s23 ultra 3 nesil eski ve yenilenmişte olsa o kadar para verilmez poconun özellikleri genelde kağıt üstünde kalıyor yazılımı pek güzel değil o yüzden s25 fe tercih ederdim

ben olsam 3 ünede bulaşmam yerine honor 400 pro alırım sıfır olarak

Poco kamera dışında üzmez. S25Fe en mantıklısı gibi.

2. El ilanlardan al alıcaksan s23 ü bu fiyat çok. 30 bandına 25 fe daha mantıklı

Düsenebilirim ama yazılımi iyi mi?
Post automatically merged:

Banada suan oyle geliyor
valla kullanıcı yorumunu bilmiyorum incelemelerde bakmıstım baya detaylı güzel arayüzü vardı yazılımıda honor yani samsungdan iyidir

YD S24 Ultra kullanan biri olarak satıp TR S25FE alasım var hocam :)
S23 Ultra hem eskidi, hem yenilenmiş cihaz alınmaz. Kesinlikle TR S25FE tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,629
Üyeler
190,940
Son üye
hayrikeptin
Geri