🔥İndirim ASRock Radeon RX 9070 XT 34.674 TL 6 TAKSİT AMAZON SATICILI

zamanında vatan indirmlerinde olan fiyata benzer. alıcı olan varsa düşünmesimn.

Soğutma bloğu bazı modellere göre biraz küçük. Soğutması kötü değil ama hotspot ile vram sıcaklıkları diğer modellere göre biraz yüksek. Onun dışında 6 taksite piyasa fiyatına güzel.

AMD gpu Lara ABD de zam gelmiş yüzde 17 bizde de yakındır ihtiyacı olan ceksin

Ekran kartlarında indirim bekliyorum özellikle pulse veya nitro plus bakıyordum ama zam gimı gelir diyorsunuz çekilir mi

Ekran kartlarında indirim bekliyorum özellikle pulse veya nitro plus bakıyordum ama zam gimı gelir diyorsunuz çekilir mi
9070xt lerde göreceğin en uygun fiyat indirim gelsede muhtemelen bu olacak. Ben yakın zamanda hepsinin 38 bandına çıkmasını bekliyorum.

Özellikle 9070 XT zamlanacak

Hocam Asus modellerine zam geleceği yazıyor haberde. Hepsine geleceğine düşünüyor musunuz. Dediğim gibi pulse veya nitro plus alacaktım. Assrock biraz diğer modellere nazaran sıcak veya sesli çalıştığından çok tercih etmek istemiyordum. Her türlü bütün modeller zamlanacak derseniz değerlendireceğim muhtemelen

Hocam Asus modellerine zam geleceği yazıyor haberde. Hepsine geleceğine düşünüyor musunuz. Dediğim gibi pulse veya nitro plus alacaktım. Assrock biraz diğer modellere nazaran sıcak veya sesli çalıştığından çok tercih etmek istemiyordum. Her türlü bütün modeller zamlanacak derseniz değerlendireceğim muhtemelen

Hepsi etkilenir muhakkak

Pulse modeli zamlandı zaten 37 38 civarına çıktı. İndirim gelirmi bilemiyorum. Modelin kendisi hakkında bilgim yok fakat amazon satıcılı birkaç gün deneyip eğer beklentinizi karşılamazsa iade edebilirsiniz.

Geri