❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

Ben de teslim aldım ancak bir problem fark ettim gibi. TYPE-C (Alt m. dp) olarak bağlantı yaptığımda ekran sürekli kararıp geliyor, eğer alanlar olursa kesinlikle test etsin derim.
Evet hocam sizi görmüştüm bizim dışımızda alabilen var mı acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar görüştüm müşteri memnuniyeti adına teslim edeceklerini söylediler yoğunluktan dönüş yapamamışlar Alper senin teslim olması bizede yaradı şeffaflığın için kendi adıma teşekkür ederim banada teslim olmadı diyebilirdin.
Rica ederim hocam ne demek eğer lazımsa istediğiniz kadar fotoğraf kanıt vs atabilirim kargo takip kodumu atabilirim.

Genede işin peşini bırakmayın arayın gamer.gen.tr numarasını arkadaşlar ama iyi reklam şaka maka kendin bir sorun yarat sonra çöz kahraman ol çok değişik bir devire denk düştük yemin ediyorum

Genede işin peşini bırakmayın arayın gamer.gen.tr numarasını arkadaşlar ama iyi reklam şaka maka kendin bir sorun yarat sonra çöz kahraman ol çok değişik bir devire denk düştük yemin ediyorum
Git kendine bi tatlı ısmarla :D Keyfin yerine gelsin.

Hatalı fiyat ayağına iptal edilecekmiş haber gelmiş müşteri memnuniyeti adına teslim edilecekmiş
sanırım burada uğraşan arkadaşlar işi komple çözdü elinize sağlık
takibini sağlamaya devam edelim belli olmaz bunlara mail de attım ben:)

Hatalı fiyat ayağına iptal edilecekmiş haber gelmiş müşteri memnuniyeti adına teslim edilecekmiş
sanırım burada uğraşan arkadaşlar işi komple çözdü elinize sağlık
takibini sağlamaya devam edelim belli olmaz bunlara mail de attım ben:)
Doğruluğu nedir hocam

Benimki iptal görünüyor hala hayırlısı bakalım umarım çözeler

Arkadaşlar. Müşteri temsilcisiyle görüştüm. İlgili departman ile görüşülmüş siparişler teslim edilecekmiş.

Geri