🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

merak gidermek için ürün alıp kullanıp iade mi ediyorsunuz ? bu nasıl bir mantık bir de marifet biri anlatıyor insan yazmaya utanır
Kişiden kişiye değişiyor. Ben de geçenler de monitör aldım amazondan. Farklı bir monitör aldığım için siparişten hemen sonra iptal ettim fakat iptal edemeyeceklerini söylediler ürün geldi kutuyu hiç almadan kapıda iade ettim. İade ettiğim ürün 14 bin tl'di 10 bin TL'ye depoya koydular kendimi o an çok rahatsız ve hak yemiş hissettim.

Kişiden kişiye değişiyor. Ben de geçenler de monitör aldım amazondan. Farklı bir monitör aldığım için siparişten hemen sonra iptal ettim fakat iptal edemeyeceklerini söylediler ürün geldi kutuyu hiç almadan kapıda iade ettim. İade ettiğim ürün 14 bin tl'di 10 bin TL'ye depoya koydular kendimi o an çok rahatsız ve hak yemiş hissettim.
10k dan tekrar alıp diğer monitörü iade etseydin 😅

Her el değiştirmede değersizleşiyor bir nevi. Ekran kartında başıma gelmişti adam cizmiş statik poşet içeriği yok yamyamların elinde gezmiş. Bunları iade alırken kontrol etmeden iade almaları çok yanlış iyi niyetli ürün kovalayan insanlarda böyleleri yüzünden iade etmek zorunda kalıyor ve vijdan yapıyor ister istemez.

Böyle bir kafa yapısında değilim valla içim rahat etmezdi kullanamam ben o ürünü

Ürünün beğenmiyorsan iade hakkın var kendini suçlu hissetmene gerek yok ama ihtiyacın olmayıp alıp deneme ve görme amaçlı kullanıp iade etmek tabi ki sorunlu bir davranış

Bu tarz spesifik ürünler takibinizde mi yani nasıl siz de fark edebiliyorsunuz linkte atılmamış, merak ettim doğrusu

ana takip sayfası bu ama çoğu kişi buradan yakalayamıyor
%5-25 indirimler gelmiş ama fos şuan

Sabah 8 gibi Sapphire 9060xd 16gb 17100 TL idi bir süre kaldı da parasızlık dan alamadık

Transcend 2TB 1050/950Mb/s taşınabilir ssd indirimle birlikte 8200TL'ye geliyor

4.7kya 32gb ddr5 kingston ram geldi ama satıcı amazon değil %95 iptal olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri