Çözüldü✓ 2K Monitör Almalimiyim?

MShelby

80+
Reaksiyon skoru
1
Ben hikayeli ve FPS oyunları oynuyorum iyi bir FPS oyuncusu değilim çok kötüyüm ama öğrenmeye çalışıyorum şu anda herhangi bir monitörüm yok sistemim 5060 8gb VRAM 8x2 DDR 4 ram ve ryzen 7 5600 olması lazım sizce bu sisteme 2k monitör almalimiyim yüksek bir bütçeyede sahip değilim

sistemin 2k ıcın degıl hıc gerek yok 1080p 144hz bır monıtor ısını gorecektır

2k olarakta bu var aklimda
Post automatically merged:

Ktc yerine James Donkey anlamak daha mantıklı değilmi daha ucuz ve daha bilindik bir marka gibi
Hocam vallaha güldürdün. James eşşek diyoruz biz ona arkadaşlar arasında. Leş merdiven altı fason ürettiren bir marka. KTC dediğimiz marka ise asya pazarında kendi panelini üreten OLED monitörleri TV leri olan herkesin bildiği bir marka. James eşşek ile kıyaslamanız güldürdü :)

sistemin suanlık 1080p için dahda uygun olur ilerde ddr5 sisteme geçersin ekran kartını 5070 gibi bir karta yükseltirsen 2k alırsın. bu arada ryzen 7 5600 değil ryzen 5 5600 :D
Ryzen 7 var 5600 ve ya ne bilmiyorum

Hocam vallaha güldürdün. James eşşek diyoruz biz ona arkadaşlar arasında. Leş merdiven altı fason ürettiren bir marka. KTC dediğimiz marka ise asya pazarında kendi panelini üreten OLED monitörleri TV leri olan herkesin bildiği bir marka. James eşşek ile kıyaslamanız güldürdü :)
James Donkey daha iyi diye biliyordum benim hatam

Ben hikayeli ve FPS oyunları oynuyorum iyi bir FPS oyuncusu değilim çok kötüyüm ama öğrenmeye çalışıyorum şu anda herhangi bir monitörüm yok sistemim 5060 8gb VRAM 8x2 DDR 4 ram ve ryzen 7 5600 olması lazım sizce bu sisteme 2k monitör almalimiyim yüksek bir bütçeyede sahip değilim
bütçene göre değişir hocam bence artık evet almalısın. 1080p yerine artık piyasa standardı 2k denilebilir. Ama iyi bir 1080p monitör kötü bir 2k dan da iyi olabilir. Deneyiminize göre bu duruma bakışınız da değişebilir. iyi bir 2 k monitör insanın aklını çok iyi çelebilir. :) Sistemine göre değerlendirirsek 2k için düşük bir sistem ama bende bir 9060xt kullanıcısı olarak çok memnun olduğumu söyleyebilirim. :)

Ryzen 7 var 5600 ve ya ne bilmiyorum

James Donkey daha iyi diye biliyordum benim hatam
eğer uzun süre değiştirmeyeceksen 1080p al bence 2k da biraz zayıf kalır sistem. ama 5600 5060 a ufak darboğaz yapabilir

bütçene göre değişir hocam bence artık evet almalısın. 1080p yerine artık piyasa standardı 2k denilebilir. Ama iyi bir 1080p monitör kötü bir 2k dan da iyi olabilir. Deneyiminize göre bu duruma bakışınız da değişebilir. iyi bir 2 k monitör insanın aklını çok iyi çelebilir. :) Sistemine göre değerlendirirsek 2k için düşük bir sistem ama bende bir 9060xt kullanıcısı olarak çok memnun olduğumu söyleyebilirim. :)
VRAM düşük ondan çekiniyorum ve DS4 sistemim çok uyguna geldi oyuzden aldım 1 ay önce 30 k ya aldım normalde DDR 4 sistemler 35 k civarıydı

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,852
Üyeler
190,992
Son üye
CPMask
Geri