Kutudan yeni tip gen5 çıkıştan eski tip girişe çeviren kablo çıkmıyor mu? Bir çoğunda var.Kutudan 2 tane pcie kablo çıkıyor benim ekran kartı 3x8 pin nasıl çözüm sağlayabilirim![]()
Çıkmadı malesef çok kötü oldu tam sistemin parçaları tamamlandı montajlamaya başlayacaktımKutudan yeni tip gen5 çıkıştan eski tip girişe çeviren kablo çıkmıyor mu? Bir çoğunda var.
Yani iki kablo yeter hocam, biri zaten iki uçludur. Üçleyin gitsin.Çıkmadı malesef çok kötü oldu tam sistemin parçaları tamamlandı montajlamaya başlayacaktım
Hocam şimdi farkettim bir kabloda 2 giriş var haklısınız, uzun zamandır pc toplamamıştım çok teşekkürler sorun kalmadıYani iki kablo yeter hocam, biri zaten iki uçludur. Üçleyin gitsin.
hocam power nasıl bende aldım aynısından.Hocam şimdi farkettim bir kabloda 2 giriş var haklısınız, uzun zamandır pc toplamamıştım çok teşekkürler sorun kalmadı
1 tanesini daisy chain bağlayacaksın. Bir şey olmaz.Kutudan 2 tane pcie kablo çıkıyor benim ekran kartı 3x8 pin nasıl çözüm sağlayabilirim![]()