❌İndirim Bitti! 3,6KG KASAR PEYNİRİ 676 TL

Millet kafayı yemiş bir de alıyorlar
Türkiye'de gıda güvenliği işte bu kadar. İstediğin ürünü yapıp Trendyol'da satabiliyorsun kafana göre içine ne koyarsan koy ne güzel dünya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sucuk %100 dana eti ile yapılmıyor artıklar ile yapılıyor ve içinde bolca yağ var bilginiz olsun.
Artıklar dediğin taşlık muhtemelen.

Böyle yerlerden peynir almayın çoğu satıcı kaşar peyniri yerine eritme peynir satıyor.

Çanakkaleliyim ben peynir sorunu 0 burada, 😀😀

ben bu tarz uzuz gıdan uzak duruyorum sizede aynısı tavsiye ederim, illaki bir sıkıntısı vardır bence, sıkıntı olmasa bile ya malzeme kalitesizdir yada başka bişey

Bimde teksüt kaşar 369 lira alın rahat rahat yiyin 12kg süt gidiyor kaşara

Niyazibey çiftliği nedir hacı iyi misiniz ucuz diye suyuda yağmur yağınca içersiniz siz

Kim bilir ne var içinde

Ziyabey Çiftliği

sütün kilosu ortada geçen 7g sucuğu 1000 lira olarak paylaştılar. Bunu normalleştiren zihniyetler çok değişik gerçekten hastalık kapmak istiyorsanız asfalt yalamak gibi bişey

Ona bakarsan 7 kilo %100 dana eti sucuk 1800 TL. Yersen tabi. Bilmeyen arkadaşlar için şuan en ucuz dana eti kilosu 750 tl.

Bu arada yanına tava ve lokum hediye ediyorlar.

yuh artık. sakın almayın. ula at eti olsa bile bu fiyata vermezler. it eti olsa belki...
öğrenci olsam bile almam. yavan ekmek yerim ama bu kadar ucuza bu sucukları yemem. zaten bakır tava 500tl+ birde lokum 100 tl.
7 kilo eti 1200tl ye veriyor. 100tlde kargo düş 1100tl
böl 7'ye kilosu 157tl:giggle:
ekmeğin kilosu 80tl düşünün artık

Kaşar peynirinin tam yağlı olması için süt yağı oranı en az yüzde 45 olmalı. Fotoğraflardan birinde oranın yüzde 40 olduğunu gördüm, yani yarım yağlı kategorisinde. Ona göre değerlendirin fiyatı.

Geri