Bütçeyi ₺1000 çıkarıp Pusat Rapid almak daha mantıklı. N11 yeni üye veya uzun süre alışveriş yapmayanlara ₺150-500 arası kupon da verebiliyor.
Pusat Rapid Ultra Monster Tactile Kırmızı Switch Kablolu RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bu arada siyahı da var, rengini seçebilirsin. Ayrıca belirteyim Monster klavyelerin diğer bir sıkıntısı switch değiştirmeye izin vermiyor. Yani bir switch çift basma yaşarsa, yeni klavye almanız gerekiyor. İnsanların Çinli marka klavye kullanması da bu hotswap konusunda neredeyse hepsi özgür durumda. Switch mi bozuldu yenisini veya daha kaliteli switch alabiliyorsunuz. Veya switchin sesini beğenmediniz daha sessiz, daha pahalı yani kaliteli switch de alıp takabiliyorsunuz. Monster'da bu yok, klavye bozulduysa yenisi.
Tek sıkıntısı istediğiniz ses tekerleği yok. Ama inanın ben tekerlekli klavyeler de kullandım. Genelde kulaklıkta (ses kartı ve IEM ikilisi) %40 seste kullanıyorum. Hoparlör ise anakartın ses kartına bağlı olduğundan %100 ve ekolayzer ayarları ile yeterli sesi veriyor. Yani Klavyeden ses ayarını hiç kurcalamıyorum. Çok nadir bazı oyun veya videolarda ses yetmezse FN+F kombinasyonları ile sesi artırıyorum. Yani kağıt üstünde çok konforlu gibi gözükse de hiç kullanmadığınız bir tuş. Bence kaliteli switch, daha uzun ömürden dolayı ses tekerleği görmezden gelinebilir.
Pusat K3 eski bir ürün, ayrıca bunlar da fason üretim. Monster biraz daha özense de fare, klavye, gamepad ürünlerinin ilk örneklerinde bir sürü sorun yaşayan kullanıcı var. Rapid en azından yeni ve 80 milyon ömür sunuyor, switchleri büyük ihtimalle daha kaliteli. K3 PRO'da çift basma sorunu yaşama ihtimali daha yüksek, ayrıca yukarıdaki arkadaşın dediği gibi %100 klavye olmadığından fiyatı şişmiş durumda.
Ayrıca alınacaksa kendi sitesi değil yine N11 kuponları ile veya Bim'de de satıyorlarmış.
En ucuz Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.856,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Önereyim mi diye düşündüm de ₺2000 ve altına Rampage %100 klavyeleri var. Ama switchleri kaliteli olmuyor. Pusat da muazzam demiyorum, ben yerinizde olsam %75 manyetik bir klavye alırdım mesela. Gamepower Tirus HE80, Havit KB904L, Howl75, GameRaider K1 He gibi ürünler alınabiliyor.
Tamamen göstermek amaçlı atıyorum. Kaliteleleri nasıldır bilmiyorum, ama mekanik switchler genelde ₺2500 altında çok iyi olmuyor. Keza bu markalar da pek tercih edilmiyor. Genelde ₺2000-3000 arası daha çok Aula %75 klavyeleri alınıyor.
En ucuz Rampage KB-R97 X-Tracer RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R97 X-Tracer RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.142,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.364,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz Gamepower Starscream RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Starscream RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.919,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com