Çözüldü✓ Dc yayın açınca yayın takılıyor gibi

lux739

80+
Reaksiyon skoru
44
Kayıt, ikinici monitorum üzerinden verdiğim yayının kaydı. Yani kısaca yayın açtığımda arkadaşlarım kayıtta oldugu gıbı goruyor yayınlarımı.
Discord PTB, Canary denedim sorun aynı, Donanım ivmesi kapat/aç denedim aynı, düzelmedi. Yardımcı olursanız cok sevinirim.

SORUNUMUN NET VİDEOSU

Son düzenleme:
Discord yayının kalitesi sunucunun seviyesi, sizin nitro üyeliğiniz gibi şeylere bağlı. Yani OBS ile aldığınız bir kayıt veya Twitch, Kick, YouTube gibi platformlara aktardığınız yayın kadar kaliteli olmuyor.

Daha akıcı izlemelerini istiyorsanız sunucu seviyesi 3 ve üstü bir sunucu bulup, yayını verecek kişinin ayrıca Nitro alması lazım.

Gördüğün gibi seviye 2 ve üstü bir takviyesi olan sunucuda 1080P 60 FPS yayınlara izin veriyor.

p68mukz.png

Ama yüksek kalite yayın yapmak için Nitro almanızı şart koşuyor.

jmelxds.png

Buna rağmen AMD yazılımı veya OBS'ten popüler platformlara verdiğin akıcılık, kalitede olmaz. Ayrıca izleyenin de donanımı önemli. Discord bunlara göre optimize değil, aşırı iyi sistemlerde bile izleyen tarafında yayının takılması veya düşük FPS olma sorunları var. Discord oturup yayın izlenilecek bir platform değil, atıyorum ekrandan bir şey gösterirsin falan iş görür.

Discord yayının kalitesi sunucunun seviyesi, sizin nitro üyeliğiniz gibi şeylere bağlı. Yani OBS ile aldığınız bir kayıt veya Twitch, Kick, YouTube gibi platformlara aktardığınız yayın kadar kaliteli olmuyor.

Daha akıcı izlemelerini istiyorsanız sunucu seviyesi 3 ve üstü bir sunucu bulup, yayını verecek kişinin ayrıca Nitro alması lazım.

Gördüğün gibi seviye 2 ve üstü bir takviyesi olan sunucuda 1080P 60 FPS yayınlara izin veriyor.

p68mukz.png

Ama yüksek kalite yayın yapmak için Nitro almanızı şart koşuyor.

jmelxds.png

Buna rağmen AMD yazılımı veya OBS'ten popüler platformlara verdiğin akıcılık, kalitede olmaz. Ayrıca izleyenin de donanımı önemli. Discord bunlara göre optimize değil, aşırı iyi sistemlerde bile izleyen tarafında yayının takılması veya düşük FPS olma sorunları var. Discord oturup yayın izlenilecek bir platform değil, atıyorum ekrandan bir şey gösterirsin falan iş görür.
Sorunum bahsettigin seylerle alakalı degıl, arkadaslarım vs gayet akıcı yayın yapabılırken benım yayınıma sureklı takılıyo garip garip oluyo. Nitrom var zaten + 1000mbps internetım de var

SORUNUMUN NET VİDEOSU

Tam ekran iyileştirmelerini ve mpo kapattım düzeldi.

Geri