🔥İndirim HONOR Magic 8 Lite 19.999 TL - 12 Ay Alışveriş Kredisi Mevcut

Monarch Leviathan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,021
Son düzenleme:
3.5 veriyo garanti 12 aya 6k koyuyo üzerine 6 aya 3k değer mi ki?

a34 256gb'dan geçilir mi?

Xiaomi note 8 pro dan geçilir mi ya ? alışveriş kredisi bir tık kazık ama taksit imkanından kaynaklı memnun eder gibi

Xiaomi note 8 pro dan geçilir mi ya ? alışveriş kredisi bir tık kazık ama taksit imkanından kaynaklı memnun eder gibi
Magic8 lite da şarj aleti kılıf vs kutudan çıkmıyor. Kendi şarj aleti 1500 lira. Honor veya Huawei şarj aleti almazsanız hızlı şarj da olmuyor. Şarj aleti+ kılıf 2bin lira yapıyor yani bunu da hesaba katmalı.
Uzun bir süre 19500e satıldı, 5Gye geçişten sonra zamladılar. Dayanıklı diye pazarlanmasına rağmen yorumlarda hep dayanıksızlığından şikayetçiler.

a34 256gb'dan geçilir mi?
Üründen ne beklediğine bağlı hocam, a34 güzel telefon. Takoz olması dışında bir eksisi yok, ben geçmezdim. Honor'un batarya ve dayanıklılık dışında bi esprisi yok a34 e karşı. Oraya kadar çıkmışken a56 da bakılabilir mesela.

Üründen ne beklediğine bağlı hocam, a34 güzel telefon. Takoz olması dışında bir eksisi yok, ben geçmezdim. Honor'un batarya ve dayanıklılık dışında bi esprisi yok a34 e karşı. Oraya kadar çıkmışken a56 da bakılabilir mesela.
Teşekkür ederim dostum tavsiyen için. A34 de pil anlamında 120hz de artık yetmemeye başladı. Muhtemelen daha önce hiç deneyimlemedigim için IOS bir cihaza geçeceğim.

Teşekkür ederim dostum tavsiyen için. A34 de pil anlamında 120hz de artık yetmemeye başladı. Muhtemelen daha önce hiç deneyimlemedigim için IOS bir cihaza geçeceğim.
Honor'un arayüz baya ios a benziyor bu arada.

Telefon alasım var ama kararsızım bütçe arttırıp S25Fe falan mı geçsem yoksa konudaki yeterli mi yada honor400-A56 vs mi geçsem ne önerirsiniz

Geri