2008 yapımı generals zero hour a fg kurunda görelim oyun o kadar eski ki 500 den fazla birim basınca yapay zeka çalışmıyor![]()
2008 yapımı generals zero hour a fg kurunda görelim oyun o kadar eski ki 500 den fazla birim basınca yapay zeka çalışmıyor![]()
Hwmonitor hacklenen, hwinfo da bir sorun yokHwinfoda virüs var bu arada pcsinde olan kaldırsın cpu z ile ikisini saldırı yapmıslar.
Ona atan onada atar sen rahat olHwmonitor hacklenen, hwinfo da bir sorun yokpanik yaptırmayın insanlara
![]()
Ölümü sen ölü görmemişsin i7 8700k ile 5070 ti kullanıyorum hala canavar kaldiki ultra 270k en az 10 yıl hizmet ederGörmüyeceği Anlamına Gelmiyor , Soket Olarak Ölü Yatırım .
Hocam Performansa Lazım Yok Soketi Ölü Yatırım , Gelişmeye Çok Açık Değil Yani .Ölümü sen ölü görmemişsin i7 8700k ile 5070 ti kullanıyorum hala canavar kaldiki ultra 270k en az 10 yıl hizmet eder
BEnce yanlış düşünüyorsun neyse sen bilirsinHocam Performansa Lazım Yok Soketi Ölü Yatırım , Gelişmeye Çok Açık Değil Yani .
Bende Zamanında İ5 3570K İle RTX 3060 Kullanmıştım![]()
Yanlış Düşünmüyorum Ben Şöyle Söyleyeyim O Zaman .BEnce yanlış düşünüyorsun neyse sen bilirsin
4k oyunculuksa amaç işlemci sabit kalabilir demek niyetim öyle sürekli değiştirmeye gerek yokYanlış Düşünmüyorum Ben Şöyle Söyleyeyim O Zaman .
İleride İşlemci Konusunda Geliştirme Yapmayacak Biri İçin İdeal Bir Tercih , Ama İleride İşlemci Geliştirecek Bir İçin Ölü Yatırım .
Harici Senin Mantığın Az Çok Böyle Tek Bir İşlemci Sabit Kalsın Geliştirme Kısmı Sadece Ekran Kartı , SSD , Ram Bellek Gibi Şeylere Kalsın Diyorsundur .