Intel Ultra 7 270K Plus 17.639 TL !!

270kplus taş gibi işlemci oyun performansı'da fena değil iyi bir soğutma ile muazzam değerler veriyor bu arada ürünün tray işlemci olduğunu belirteyim, tray işlemcilerde resmi intel garantisi yok

Ölümü sen ölü görmemişsin i7 8700k ile 5070 ti kullanıyorum hala canavar kaldiki ultra 270k en az 10 yıl hizmet eder
Hocam Performansa Lazım Yok Soketi Ölü Yatırım , Gelişmeye Çok Açık Değil Yani .

Bende Zamanında İ5 3570K İle RTX 3060 Kullanmıştım :)

BEnce yanlış düşünüyorsun neyse sen bilirsin
Yanlış Düşünmüyorum Ben Şöyle Söyleyeyim O Zaman .

İleride İşlemci Konusunda Geliştirme Yapmayacak Biri İçin İdeal Bir Tercih , Ama İleride İşlemci Geliştirecek Bir İçin Ölü Yatırım .

Harici Senin Mantığın Az Çok Böyle Tek Bir İşlemci Sabit Kalsın Geliştirme Kısmı Sadece Ekran Kartı , SSD , Ram Bellek Gibi Şeylere Kalsın Diyorsundur .

Yanlış Düşünmüyorum Ben Şöyle Söyleyeyim O Zaman .

İleride İşlemci Konusunda Geliştirme Yapmayacak Biri İçin İdeal Bir Tercih , Ama İleride İşlemci Geliştirecek Bir İçin Ölü Yatırım .

Harici Senin Mantığın Az Çok Böyle Tek Bir İşlemci Sabit Kalsın Geliştirme Kısmı Sadece Ekran Kartı , SSD , Ram Bellek Gibi Şeylere Kalsın Diyorsundur .
4k oyunculuksa amaç işlemci sabit kalabilir demek niyetim öyle sürekli değiştirmeye gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,662
Üyeler
191,142
Son üye
resp_1
Geri