🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Amazon gönderici, Beta Plus satıcılı ThermalRight Trofeo Vision 360 W siparişim az önce teslim edildi. Sağ olsunlar jelatini açılmış, içerisinde kullanım kılavuzu bulunmayan, kutuya tekrar yerleştirilmiş bir ürün gönderdiler. Depodan alsam muhtemelen daha özenli ve güvenli bir alışveriş olurdu. :)

İade olduğu kesin gibi diyorsun

İade olduğu kesin gibi diyorsun
İade mi oldu, hazır sistemler için açtılar tekrar mı kapattılar bilmiyorum ama hoş olmayan bir durum. Amazon'a bıraktım konuyu, hafta içi belli olur ne olacağı. Sıfır alınan bir üründe kutu deforme olabilir, ezilebilir, bundan kaynaklı üründe sorun olabilir bunları anlayabilirim ama kutusu açılmış bir ürünün gönderilmesi kabul edilemez bence.

İade mi oldu, hazır sistemler için açtılar tekrar mı kapattılar bilmiyorum ama hoş olmayan bir durum. Amazon'a bıraktım konuyu, hafta içi belli olur ne olacağı. Sıfır alınan bir üründe kutu deforme olabilir, ezilebilir, bundan kaynaklı üründe sorun olabilir bunları anlayabilirim ama kutusu açılmış bir ürünün gönderilmesi kabul edilemez bence.

Kimse istemez tabi haklisiniz

İade edilen ürünler tekrar depoya düşüyor mu? Ortalama bir saati veya günü var mı?

Razer Death adder V3 pro aldım arkadaşlar, scrool tekerleği bozuk çıktı. Grip tape lerde içerisinde yok. İade edicem bilginiz olsun, eksikleri bildiricem umarım geri eklemezler.

Razer Death adder V3 pro aldım arkadaşlar, scrool tekerleği bozuk çıktı. Grip tape lerde içerisinde yok. İade edicem bilginiz olsun, eksikleri bildiricem umarım geri eklemezler.
Kontrolün 0 olduğunun en büyük kaniti

Bi Nitro gördüm sanki:) Anında buhar oldu..

alabiliyorsan sıfır almaya bak geçenlerde n11de 39a düşmüştü indirimle beraber. amazonu beklersen daha çok kartsız kalırsın bende uğraşıyorum düştüğü gibi haberim olmasına rağmen yine de sepete eklediğim gibi hata alıyorum

İki kere stoğa girdi galiba ama bu sefer %10 indirimliydi.

Aslında psunun iki tane pcie si var o yuzden prime da nitro+ da uymuyor ama firsat gelirse almaya calisiyoruz. 30 kusure bi pulse sallayabilsem yetecekti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,909
Üyeler
191,181
Son üye
LynxKN
Geri