Öneri Sıfır S24 Fe nasıldır

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
35000
Sıfır S24 Fe almayı düşünüyorum aslında yenilenmiş s23 alıcaktım taksit için sonra riskli oldugunu ve biraz bütçe arttırarak çok daha güvenli ve iyi bir telefon alabileceğimi düşündüm iphone 8 kullanıyordum önerilerinize açığım samsung almayı istiyorum ama başka önerileriniz varsa açığım teşekkürler 2 veya 3 taksitte olursa çok iyi olur

Sıfır S24 Fe almayı düşünüyorum aslında yenilenmiş s23 alıcaktım taksit için sonra riskli oldugunu ve biraz bütçe arttırarak çok daha güvenli ve iyi bir telefon alabileceğimi düşündüm iphone 8 kullanıyordum önerilerinize açığım samsung almayı istiyorum ama başka önerileriniz varsa açığım teşekkürler 2 veya 3 taksitte olursa çok iyi olur
Cihaz güzel de fiyatı S25FE ile neredeyse aynı artık o yüzden almışken S25FE alınır şuan sıfır olacaksa.

Cihaz güzel de fiyatı S25FE ile neredeyse aynı artık o yüzden almışken S25FE alınır şuan sıfır olacaksa.
bunu mu kastediyorsunuz fe ile normal olanların farkını anlayamadım tamam ultra adı üstünde ama normal s25 ile fe arasındaki fark nedir

bunu mu kastediyorsunuz fe ile normal olanların farkını anlayamadım tamam ultra adı üstünde ama normal s25 ile fe arasındaki fark nedir
FE biraz düşük modeli gibi oluyor, ekran boyutu olarak Plus modelle aynılar pil de ona yakın ama kamerası ve ekran gövde oranı biraz daha düşük, bir de parmak izi sensörü alt model FE olanlarda onun dışında işlemci vs aynı.

Benim bildiğim Kamera,işlemci olarak düz S serisine göre düşük.yani ne bir düz S serisi ne bir A serisi ikisinin ortası diyelim.🙂

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4-5k var değermi bilemedim

FE biraz düşük modeli gibi oluyor, ekran boyutu olarak Plus modelle aynılar pil de ona yakın ama kamerası ve ekran gövde oranı biraz daha düşük, bir de parmak izi sensörü alt model FE olanlarda onun dışında işlemci vs aynı.
Hocam bunun ekranı çok büyük ya biraz daha küçük ne alabilirim düz s24 alsam nasıl olur 33bin tl mediamarktta

Hocam bunun ekranı çok büyük ya biraz daha küçük ne alabilirim düz s24 alsam nasıl olur 33bin tl mediamarktta
düz s24 bataryada biraz daha kötü oluyor s25fe biraz daha iyi diye biliyorum s24den

aslında 17cm miş çokta büyük değil bi telefon için diye düşünüyorum alınır diyosanız yarın bakıp alıcam

Iphone 8 den s24 fe geçersen telefon büyük gelir. 6.7 inç. Küçük telefon istersen S24 alabilirsin.

Kompakt istiyorsanız düz s24 rahatsız etmeyecekse s25fe alın.
anlayamadıgım şey s24 s25feden daha pahalı acaba performans olarak farkları nasıl
Performans derken günlük kullanım mı oyun mu s25fe oyun için daha iyi olur günlük kullanımda bir fark hissetmezsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,998
Üyeler
191,199
Son üye
maggie
Geri