-Mehmet-
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,200
İkonik çocuk çizgi dizisi Marsupilami, yıllar sonra minikaGO kanalında yayınlanacakmış. Nostajli yapmak isteyenlerin haberi olsun 
Zamanına göre hayvan gibi iyi bir çizgi filmdi araştırmanı öneririmZamanına görede iyi bir çizgi film değildi şimdi iyice kötü gelir gözümüze. Bazı şeyleri tadında bırakmak lazım.
Şuan izlesen sıkılıp kenara atarsın iyi bir çizgi film olsa tekrar tekrar izlettirir. Megas xlr 22 yıllık çizgi film bugün soluksuz izlettirir mesela kendini.Zamanına göre hayvan gibi iyi bir çizgi filmdi araştırmanı öneririm
Cumartesi Ailesi ve Ben 10 fenaydıŞuan izlesen sıkılıp kenara atarsın iyi bir çizgi film olsa tekrar tekrar izlettirir. Megas xlr 22 yıllık çizgi film bugün soluksuz izlettirir mesela kendini.
İkonik çocuk çizgi dizisi Marsupilami, yıllar sonra minikaGO kanalında yayınlanacakmış. Nostajli yapmak isteyenlerin haberi olsun
![]()
Ben D çocuk ve jetix kanallarını çok severek izlerdim. Hem bu kanalların içerikleri hem kaliteli ve hem de fazla içeriklere sahipti. Küçükken izlediğim çizgi diziler keşke yayınlansa yine küçükken izlediğim aynı zevkle izlerdim. Bu arada jojo da Yugi oh animesini de izlerdim. D çocuk ve jetix benim için efsanevi çizgi dizi kanallarıydı.
Calilou yayinlansa :d