gorkemagir
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
- Bütçe
- 8000
Selamlar,9060 XT 7500f e sahip bir sistemim var,1080p de darboğaz yapacağı söylendi ve bende vazgeçip 2k almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
buyuk ıhtımal soyleyen kısı 2k besleyebılcek bı sıstemın oldugu ıcın 2k al demıs 1080p de sıkıntı cıkmaz ama 2 k yakısır bunu kullanıyorum sıkıntısı yok onerırım belkı daha ucuzları vardırSelamlar,9060 XT 7500f e sahip bir sistemim var,1080p de darboğaz yapacağı söylendi ve bende vazgeçip 2k almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
Hocam ne bileyim türlü türlü insan var şu forumda,2k alcam diye kendimi zorluyordum bütçe anlamında.darboğaz yapar diyen kimonlar 2k da kullan diye demiştir darboğaz falan olmaz. heleki cs2 falan oynuyorsan ya bütçeyi arttırıp yüksek hz 2k monitör al artmıyorsa da direkt fullhd de alabilirsin rekabetçi onuyorsan.
Bütçene uyan ve iyi diye anılan bir monitör bir bu galiba.
Direkt 1080p de darboğaz yapar dediler diye 2k ya bakıyorum hocam,sağol öneriniz için.buyuk ıhtımal soyleyen kısı 2k besleyebılcek bı sıstemın oldugu ıcın 2k al demıs 1080p de sıkıntı cıkmaz ama 2 k yakısır bunu kullanıyorum sıkıntısı yok onerırım belkı daha ucuzları vardır
Teşekkürler hocam bakacağım modele.Bütçene uyan ve iyi diye anılan bir monitör bir bu galiba.
Bu monitör nasıl herkes öneriyo sanırım bende laptopuma almayı düşünüyorum dabuyuk ıhtımal soyleyen kısı 2k besleyebılcek bı sıstemın oldugu ıcın 2k al demıs 1080p de sıkıntı cıkmaz ama 2 k yakısır bunu kullanıyorum sıkıntısı yok onerırım belkı daha ucuzları vardır
Güzel bende yeni aldım baya beğendim.Bu monitör nasıl herkes öneriyo sanırım bende laptopuma almayı düşünüyorum da