4K için ömürlük hocam herhangi x3d4K kullanmasam alırdım ama 7800X3D üzeri 4K için tamamen çöp gidiyor şuan.
4K için ömürlük hocam herhangi x3d4K kullanmasam alırdım ama 7800X3D üzeri 4K için tamamen çöp gidiyor şuan.
5090 olsa zaten Native açarızZaten RTX 5090 dışında 9850x3D amaçsız gibi . 7800x3D maalesef Reflex + DLSS Kalite ile 5090da darboğaz görebiliyor yer yer az da olsa
4K için ömürlük hocam herhangi x3d
Oyun için x3D kral. Fakat iş amaçlı kullanıyorsanız Intel tek geçilir. Amd'nin iş alanına ciddi yatırım yapması lazım, İsrailin herşeyini boykotluyorum fakat şu İsrail destekleyen firmadan kurtulamamak miğdemi bulandırıyor.Bazen diyorum ki bu adamlar kendine de kazık atmıyor mu mantiken. Yahu 9800x3D çıkarıyorsun 9950x3D 9900x3D 7800x3D 9700x'in önlerini kapatıyorsun. Inteli geçtim Intel 270K Plusı bile merak ettirmiyor işlemci . Hayvan gibiler ya adamlar tek rakipleri yine kendileri
Oyun için x3D kral. Fakat iş amaçlı kullanıyorsanız Intel tek geçilir. Amd'nin iş alanına ciddi yatırım yapması lazım, İsrailin herşeyini boykotluyorum fakat şu İsrail destekleyen firmadan kurtulamamak miğdemi bulandırıyor.
Valla tüm dünya boykot yapmasada ben yaparım, yapılanlar ortada rahat uyuyorum, neticede ben sadece kendimden mesulum. Mesela kent şeker aldık bayramda o boykotmuş o kadar takip ediyorum. Arada türkçe isimlerden bazen kaynıyorda, her aldığıma eve geçince bakıyorum tekrarı yaşanmıyorBen artık bencil oldum israil iran demeden bana faydası olana koşuyorum. Beni düşünenin olmadığı dünyada ben de seçimleri faydasına göre yapıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İndirimi paylaşmadan önce de satın aldım stok tükenmesin diye sonra ss aldım gfsdgfd ama bana zararı 700 TL oldu meğer kupon varmış 1000 liralık
9950X3D yine diğer işlerde intel ile yarışıyor. diğerleri geri kalıyor maalesefOyun için x3D kral. Fakat iş amaçlı kullanıyorsanız Intel tek geçilir. Amd'nin iş alanına ciddi yatırım yapması lazım, İsrailin herşeyini boykotluyorum fakat şu İsrail destekleyen firmadan kurtulamamak miğdemi bulandırıyor.
Mevcut aldığın fiyattan alırsın tekrar, THH'yi kazanırsan.Satıcı biraz önce benim siparişimi hatalı fiyat nedeniyle iptal etmiş. Satıcı suçu n11'e atıyor. Durumla ilgili N11 üzerinden kayıt da açtırdım. Tüketici Hakem Heyetine gitsek kesin kazanırız. Çok uçuk bir fiyat farkı yok çünkü. Ama örneğin 3 ay sonra thh bizim lehimize karar verse, uygulanacak şey nedir onu merak ediyorum.
valla 2k dan az fark bile zar zor verilir. aynı işlemciler çünkü senin yaptığın oc yi fabrikada yapıp sana gönderiyorlar 9850x3d diye satıyorlar.Amd Ryzen 7 9850x3d Tray 5.60ghz 120mb Am5 İşlemci Grafik Kart Var, Fan Yok Fiyatları ve Özellikleri
Amd Ryzen 7 9850x3d Tray 5.60ghz 120mb Am5 İşlemci Grafik Kart Var, Fan Yok en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Magic adlı satıcı satıyor. Ryzen 7 9850x3D Tray halde 23.300 TL eğer size özel kupon varsa 23.000 TL'ye kadar düşebiliyor . Bu fiyata kolay kolay gelmez. En son incehesap gaming gecesinde gördük ama stok tükenmişti hemen.
9800x3D mi 9850x3D mi alsam derken 1000 TL farkla 9850x3D aldık valla hemen çektik inşallah sağ salim gelir.
EDIT : SATICI FİYATI 26000 YAPMIŞ İNDİRİM BİTTİ GEÇMİŞ OLSUN. ALAN ALMAYAN HERKESE HAYIRLI OLSUN