❌İndirim Bitti! Ryzen 7 9850x3D Tray işlemci N11'de 23.300 TL !!!! KOŞUN

4K için ömürlük hocam herhangi x3d

Bazen diyorum ki bu adamlar kendine de kazık atmıyor mu mantiken. Yahu 9800x3D çıkarıyorsun 9950x3D 9900x3D 7800x3D 9700x'in önlerini kapatıyorsun. Inteli geçtim Intel 270K Plusı bile merak ettirmiyor işlemci . Hayvan gibiler ya adamlar tek rakipleri yine kendileri

Bazen diyorum ki bu adamlar kendine de kazık atmıyor mu mantiken. Yahu 9800x3D çıkarıyorsun 9950x3D 9900x3D 7800x3D 9700x'in önlerini kapatıyorsun. Inteli geçtim Intel 270K Plusı bile merak ettirmiyor işlemci . Hayvan gibiler ya adamlar tek rakipleri yine kendileri
Oyun için x3D kral. Fakat iş amaçlı kullanıyorsanız Intel tek geçilir. Amd'nin iş alanına ciddi yatırım yapması lazım, İsrailin herşeyini boykotluyorum fakat şu İsrail destekleyen firmadan kurtulamamak miğdemi bulandırıyor.

Oyun için x3D kral. Fakat iş amaçlı kullanıyorsanız Intel tek geçilir. Amd'nin iş alanına ciddi yatırım yapması lazım, İsrailin herşeyini boykotluyorum fakat şu İsrail destekleyen firmadan kurtulamamak miğdemi bulandırıyor.

Ben artık bencil oldum israil iran demeden bana faydası olana koşuyorum. Beni düşünenin olmadığı dünyada ben de seçimleri faydasına göre yapıyorum :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirimi paylaşmadan önce de satın aldım stok tükenmesin diye sonra ss aldım gfsdgfd ama bana zararı 700 TL oldu meğer kupon varmış 1000 liralık

Ben artık bencil oldum israil iran demeden bana faydası olana koşuyorum. Beni düşünenin olmadığı dünyada ben de seçimleri faydasına göre yapıyorum :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirimi paylaşmadan önce de satın aldım stok tükenmesin diye sonra ss aldım gfsdgfd ama bana zararı 700 TL oldu meğer kupon varmış 1000 liralık
Valla tüm dünya boykot yapmasada ben yaparım, yapılanlar ortada rahat uyuyorum, neticede ben sadece kendimden mesulum. Mesela kent şeker aldık bayramda o boykotmuş o kadar takip ediyorum. Arada türkçe isimlerden bazen kaynıyorda, her aldığıma eve geçince bakıyorum tekrarı yaşanmıyor :D
Mesela örnek olarak coca cola inanılmaz türkiyedeki boykottan dolayı kaliteyi düşürdü, millet sırf kalitesi çok düştüğünden cola turka ile sarıyer kola alıyor. Bu sefer ne oluyor coca cola alacak adam bile kötü diye almıyor. Gıda dedektifini takip etmenizi tavsiye ederim, gıda alanında hem sağlık hem boykot hem de cebiniz olsun çok bilinçlendiriyor.
İşlemciyide ben gördümde benim bütçeyi aşıyor banada fazla diye almadım. 5070 kullanırım max zaten ihtiyacımı aşıyordu ama güzel indirimdi.

Satıcı hala siparişi onaylamadı , kargoya vermedi. Acaba fiyat hoşuna mı gitmedi ? Alanların siparişi ne durumda ?

9950X3D yine diğer işlerde intel ile yarışıyor. diğerleri geri kalıyor maalesef

Satıcı biraz önce benim siparişimi hatalı fiyat nedeniyle iptal etmiş. Satıcı suçu n11'e atıyor. Durumla ilgili N11 üzerinden kayıt da açtırdım. Tüketici Hakem Heyetine gitsek kesin kazanırız. Çok uçuk bir fiyat farkı yok çünkü. Ama örneğin 3 ay sonra thh bizim lehimize karar verse, uygulanacak şey nedir onu merak ediyorum.

Satıcı biraz önce benim siparişimi hatalı fiyat nedeniyle iptal etmiş. Satıcı suçu n11'e atıyor. Durumla ilgili N11 üzerinden kayıt da açtırdım. Tüketici Hakem Heyetine gitsek kesin kazanırız. Çok uçuk bir fiyat farkı yok çünkü. Ama örneğin 3 ay sonra thh bizim lehimize karar verse, uygulanacak şey nedir onu merak ediyorum.
Mevcut aldığın fiyattan alırsın tekrar, THH'yi kazanırsan.

Magic adlı satıcı satıyor. Ryzen 7 9850x3D Tray halde 23.300 TL eğer size özel kupon varsa 23.000 TL'ye kadar düşebiliyor . Bu fiyata kolay kolay gelmez. En son incehesap gaming gecesinde gördük ama stok tükenmişti hemen.

9800x3D mi 9850x3D mi alsam derken 1000 TL farkla 9850x3D aldık valla hemen çektik inşallah sağ salim gelir.

EDIT : SATICI FİYATI 26000 YAPMIŞ İNDİRİM BİTTİ GEÇMİŞ OLSUN. ALAN ALMAYAN HERKESE HAYIRLI OLSUN
valla 2k dan az fark bile zar zor verilir. aynı işlemciler çünkü senin yaptığın oc yi fabrikada yapıp sana gönderiyorlar 9850x3d diye satıyorlar.

Şaka gibi siparişimi halen kargolamadıkları gibi bugün siparişim iptal edildi hem 2000 TL lik kuponumu hiç ettiler birde dalga geçermiş gibi 250 TL telafi kuponu verdiklerini söylüyorlar.Bu süreçte magic satıcısı n11 de hata olduğunu bu yüzden ürün çıkışının yapılmadığını söyledi.N11 ise mağazalar ürün tedariği yapamadığında N11 hakkında böyle şeyler söyleyebildiklerini söylüyor ve günün sonunda bir hata olduğunu ve iptal edildiğini söylüyorlar aşırı sinirlendim işlemci indiriminide bunların sayesinde kaçırdım...

İptaller geliyor sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri