Öneri Maksimum 7 Bine 27'' Qhd Monitör Önerisi

koray1133

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
7000
Şuan elimde Gigabyte G24F-2 23.8" monitör var. Ekranda hafif çizikler ve nokta şeklinde kırıklar var. Bu sebeplerden yeni bir monitör bakıyorum. Elimdeki monitörü 2.monitör yapacağım ve fps oyunları oynamak için kullanacağım. FPS olarak sadece pubg ve arada cs oynuyorum onun dışında bir süredir hikayeli oyunlara sardım. Ekran kartı olarak 9060xt 16 gb var. NB F80 kolum var o yüzden pivot yükseltme tarzı özellikler önemli değil. Maksimum 8-8.5k'ya anca çıkabilirim ama bütçeyi çok zorlamak istemiyorum. Bu fiyata fiyat performans ne alınabilir.

İndirimli fiyatında alamadım bunu alacaktım bu fiyattan hala alınır değil mi ? Yine indirim beklesem düşer mi acaba.

Şuan elimde Gigabyte G24F-2 23.8" monitör var. Ekranda hafif çizikler ve nokta şeklinde kırıklar var. Bu sebeplerden yeni bir monitör bakıyorum. Elimdeki monitörü 2.monitör yapacağım ve fps oyunları oynamak için kullanacağım. FPS olarak sadece pubg ve arada cs oynuyorum onun dışında bir süredir hikayeli oyunlara sardım. Ekran kartı olarak 9060xt 16 gb var. NB F80 kolum var o yüzden pivot yükseltme tarzı özellikler önemli değil. Maksimum 8-8.5k'ya anca çıkabilirim ama bütçeyi çok zorlamak istemiyorum. Bu fiyata fiyat performans ne alınabilir.

acelen yoksa ara ara 4800 e kadar düşüyor kontrol edebilirsin

Zekice kendi ilanını atmıs arkadas cok kötü model bu arada 820:1 kontrast 272 nit konudaki model bundan 1.5 posta iyi
Laflarına dikkat et istersen kimseye zorla bir şeyler verdiğimiz yok konu gördüm kendi monitör hakkımda çok bir bilgim yok olmasınada gerek yok düzgünce benim monitörüm hakkımda yorumunu yapıp doğru olanı söyleyebilirsin tamam mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,223
Üyeler
191,508
Son üye
vtscem
Geri