KaraKartall
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 745
4k ips yerine 2k oled tercih ederim.
4K almak full hikayeli oynayanlar için çok daha ideal tercihdir ama ben de hem 4K var hem 2K var ben 2K monitörüme yeniden geçiş yaptım FPS oyunlarında daha güzel oldu ve hikayeli oyunlarda.9070xt + 7500f sistemim var. Bu sisteme monitör arıyorum. 2k monitör alırsam kartın bunu çok rahat karşılayacağını, yüksek ayarlarda fazla FPS vereceğini, 2k olduğu için olede kadar çıkabileceğimi ve uzun süre yeni çıkan oyunlarda kartın gücünün yeteceğini biliyorum. Ama 4k keskinlikte +60, +90 FPS ile akıcı şekilde hikayeli oyun oynama fikri de cezbediyor, sanki 2k alırsam günün standartlarının gerisinde kalacağıma inanıyorum. Sizce hangisi daha mantıklı, hangisini neden tercih etmeliyim, siz olsanız ne yapardınız?
Hocam spider man remastered ghost of tsushima filan oynarken akıcı oluyordu sadece bazen kısa donuyordu ama o çözünürlüğe değer kesinlikle, zaten artık hikaye oyunları oynamıyorum pcde, ps5proda fc26 ve hikaye oyunları pcde ise sadece cs valo oynuyorum monitör de televizyon da 4k, yanına da iyi bi soundbar çok sarıyorHocam sizin 4060ti ekran kartınız 4k'da nasil performans veriyor? Ben kartın uzun vadede 4k'yi karşılayamayacağından korkuyorum, mesela GTA 6 gibi oyunlarda. Ama 2k hem daha ucuz -bu sayede 2k oledlere yönelebilirim- hem kartın gücü sorunsuz yeter. Bilemedim.
2K9070xt + 7500f sistemim var. Bu sisteme monitör arıyorum. 2k monitör alırsam kartın bunu çok rahat karşılayacağını, yüksek ayarlarda fazla FPS vereceğini, 2k olduğu için olede kadar çıkabileceğimi ve uzun süre yeni çıkan oyunlarda kartın gücünün yeteceğini biliyorum. Ama 4k keskinlikte +60, +90 FPS ile akıcı şekilde hikayeli oyun oynama fikri de cezbediyor, sanki 2k alırsam günün standartlarının gerisinde kalacağıma inanıyorum. Sizce hangisi daha mantıklı, hangisini neden tercih etmeliyim, siz olsanız ne yapardınız?
Sadece hikayeli oyunlar oynuyorum. FPS oyunu oynamıyorum hiç.4K almak full hikayeli oynayanlar için çok daha ideal tercihdir ama ben de hem 4K var hem 2K var ben 2K monitörüme yeniden geçiş yaptım FPS oyunlarında daha güzel oldu ve hikayeli oyunlarda.