9070 XT OYUN ÖNERİSİ

Adam oyun yok sıkılıyorum diyor, adama monitörden bahsediyorlar ya deliricem :D arkadaşlar 500HZ 4K Oled monitörü olsa ne farkedecek? Boşver kanka oyunun kalitesi grafikle falan anlaşılmaz neyden zevk alıyorsan onu oyna.

Baldurs gate 3
Disco elysium
Stardew valley
Sekiro
Ac Odyssey
Aklıma gelenler bunlar diğerlerini önermişler
bunların hiçbirini oynamadım işte hangisinden başlaytayım ben elden ring cyperunk bannerlord 2 falan varda onlarıda bitirmedim daha çok savaş hikaye tarzı seviyom ragnorkta bıtırmedım hikayesini bildiğim için

bunların hiçbirini oynamadım işte hangisinden başlaytayım ben elden ring cyperunk bannerlord 2 falan varda onlarıda bitirmedim daha çok savaş hikaye tarzı seviyom ragnorkta bıtırmedım hikayesini bildiğim için
Kamera açısı zırvalığı takıntınız yoksa disco elysium ve baldurs gate 3 baya iyi hikaye oyunları bakabilirsiniz diyalog fazla ama hikayeleri falan güzel baya birden fazla sonları var tekrar tekrar oynanır

selamlar 9070 xt 7800 xd var monitor işe 1080 p 180 hz oynuyabileceğim oyunlar arıyorum suan sadece cs zula vs oynuyorum rdr falanda oynadım
1080p, el konsolu çözünürlüğü artık kardeşim, minimum 1440p kullanın artık. FSR4.0 destekli oyunları araştır ilk onları oyna yoksa 1080p de çamur gibi grafik görüceksin.

Bende oyun arıyorum iyi denk geldi m3vcut setupa uygun saracak online yada arkadaşlarımla birlikte çok oyunculu survival vb yada diğer türler

1080p, el konsolu çözünürlüğü artık kardeşim, minimum 1440p kullanın artık. FSR4.0 destekli oyunları araştır ilk onları oyna yoksa 1080p de çamur gibi grafik görüceksin.
hocam 1080 p kaliteside yetiyor bana şimdilik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende oyun arıyorum iyi denk geldi m3vcut setupa uygun saracak online yada arkadaşlarımla birlikte çok oyunculu survival vb yada diğer türler
bende online oynarımda arkadaş yok fazla

1440p çok farklı sanki, adına 2K deyince çözünürlük artmıyor dostum altı üstü 360p fark var. Asıl fark isteyen 4K ya geçsin gerçek oyun deneyimi 4K da başlıyor. 1440p benim gözümde vasat dan hallice bir çözünürlük.

Spiderman serisi , gow , mafia ve oynadığım en iyi oyun sekiro tavsiye ederim bir de 2k monitör alsan güzel olur

1440p çok farklı sanki, adına 2K deyince çözünürlük artmıyor dostum altı üstü 360p fark var. Asıl fark isteyen 4K ya geçsin gerçek oyun deneyimi 4K da başlıyor. 1440p benim gözümde vasat dan hallice bir çözünürlük.
4K kullanıyorum ben zaten, kullandığı karta göre öneri yaptım minimum diye belirttim mesajda, 4K zaten çok iyi deneyim ve Upscale teknolojileri 4K da kusursuz çalışıyor neredeyse, ama 1080p komik olmuş o sisteme.

arkdaşlar oyunları zor alıyorum 4 k veya 2 k suan almam zor kaliteli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,919
Üyeler
192,830
Son üye
XziiTriOzz
Geri