🔥İndirim Bosch Akülü Darbeli Matkap 4.650 TL 9 Taksit Peşin Fiyatına

Einhell i uygun fiyata bulup almak daha avantajlı. Fiyat yüksek geldi bana.

ŞÖYLE BİR şey mi yani

ŞÖYLE BİR şey mi yani
Aynen de bunlar bazen çok uygun fiyata düşüyor. Acil değil de takip edilebilir.

Sds Quick nedir hocam
Bu uneo max in kullandığı uç tipi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha tek bir uç kırmadım. Ev için gayet yeterli. Defalarca beton deldim.
Sds quick te uç seneçekleride limitli limitli kömürlü motor çok eski cihaz o fiyati haketmiyor hocam zamanında normal kalıyordu, bunu almak yerine einhell ürünlerini tercih edebilir,

Keşke önerdiğinizi de yazsaydınızz
Hocam ilandaki model akülü vidalama, bizim yorumda görüştüğümüz pnömatik kırıcı delici, size akülü vidalama lazım ise einhell

Einhell TP-CD 18/60 Li-i BL n11de 2669tl kömürsüz motor 60nm tork solo cihaz darbeli tuğla yutong vs dubel için delik açabilirsin, 80nm modelide TP-CD 18/80 li bl (bl eki brushless ten geliyor yani fırçasız motor diye geçiyor kömürsüz dediğimiz motor),(-i eki einhell darbe olanlara ekliyor impact yani türkçesi darbe) li zaten biliyorsundur lithium bataryaları oluyor

Eintel starter kit alican sarj cihazı ve 4ah batarya da 1600tl bulabiliyorsunuz, bazen 2.5ah kiti 1000tl lere düşüyor o zaman 2 tane alınca 2x 2.5ah olur bosch ile ayni fiyata denk getirilir n11 kupon vsde fiyatı aşağı ceker. Tek 4 ah batarya ve 60nm cihaz ile 4300tl ye çözebilirsin üzerine kalan para ilede bir çanta çözersin.

Buda ilandaki gibi 40nm torklu kömürsüz motor çantalı einhell 170 tl pahali

Kömürsüz motorlara 10 yıl garanti veriyor çoğu firma lg çamaşır makinelerinde vardı bir ara hatırlarsınız motor bozulması çok zor, arkadaşta bosch bir mavi serisi vardı tam model hatırlamıyorum aktif kullanan birisi 3 sene motor almak zorunda kaldım servisten orijinal motor alıp kendi taktı.

Einhell daha geniş bir ekosistemi var bataryası her yerde kullanabilirsin ben elimde çok batarya var diye torklu vidalama ve akülü vidalama alip babama 2 batarya ve sarj alatini verdim. Şuan aktif olarak einhelin sarjli kompresörü sürekli aracımda geziyor, süpürgesi, basınçlı yikamasi ve cam silme makinesini kullanıyorum tam modellerini ancak sitesinden bakıp söyleyebilirim hatırlamıyorum, el aletlerinde ise aeg cihazim var 5 tane 4 tane batarya ile işimi görüyorlar. Uzun süre ürün kullanımı icin kömürsüz motor ve bataryayı yarım dolu olarak bırakmak lazım, fulleyip saklamak iyi değil. Soracağımız bir sey var ise yazın hocam

n11'den Bosch EasyImpact 18V-40 2.0Ah Tek Akü Darbeli Matkap - 06039D8107 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Kuponla 3200 e geliyor tek akülü fiyatı

Geri