Einhell i uygun fiyata bulup almak daha avantajlı. Fiyat yüksek geldi bana.alınır mı? evde kullanmaya çin malı danik şeyler perişan ediyor yok batarya pat diye gidiyor iş yaparken
Einhell i uygun fiyata bulup almak daha avantajlı. Fiyat yüksek geldi bana.alınır mı? evde kullanmaya çin malı danik şeyler perişan ediyor yok batarya pat diye gidiyor iş yaparken
Einhell i uygun fiyata bulup almak daha avantajlı. Fiyat yüksek geldi bana.
Aynen de bunlar bazen çok uygun fiyata düşüyor. Acil değil de takip edilebilir.Einhell Professional TP-CD 18/60 Li-i BL (1x 2.0 Ah) (18 V, Kömürsüz, 60 Nm, Darbeli delme fonksiyonu, 13 mm mandren, 2 vitesli, 1x 2.0 Ah akü + şarj cihazı dahil) : Amazon.com.tr: Yapı Market
Einhell Professional TP-CD 18/60 Li-i BL (1x 2.0 Ah) (18 V, Kömürsüz, 60 Nm, Darbeli delme fonksiyonu, 13 mm mandren, 2 vitesli, 1x 2.0 Ah akü + şarj cihazı dahil) : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
ŞÖYLE BİR şey mi yani
Sds quick ürünler almak mantıksız uçları gereksiz pahali ve kalitesiz kalıyor,Biraz daha ekleyip bunu alın. Betonu bile delersiniz. 10 yıldır kullanıyorum tık demedi
Sds Quick nedir hocamSds quick ürünler almak mantıksız uçları gereksiz pahali ve kalitesiz kalıyor,
Sds quick ürünler almak mantıksız uçları gereksiz pahali ve kalitesiz kalıyor,
Bu uneo max in kullandığı uç tipiSds Quick nedir hocam
Sds quick te uç seneçekleride limitli limitli kömürlü motor çok eski cihaz o fiyati haketmiyor hocam zamanında normal kalıyordu, bunu almak yerine einhell ürünlerini tercih edebilir,Daha tek bir uç kırmadım. Ev için gayet yeterli. Defalarca beton deldim.
Ben bir cok marka bataryali bataryası el aleti kullandım bu ilandaki bosch akülü vidalama sadece 18v süpürgesi olanlar icin mantıklı diger türlü alınmaz uneo max içinde ayni geçerliEinhell tercih edilir mi bilemedim bu fiyata
Hocam ilandaki model akülü vidalama, bizim yorumda görüştüğümüz pnömatik kırıcı delici, size akülü vidalama lazım ise einhellKeşke önerdiğinizi de yazsaydınızz
www.n11.com
www.n11.com