Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,277
Halkbank kredi kartım var hocam yararlanamıyorum maalesef.hocam bu şart yine Halkbank için geçerli yoksa başka bankadan kredi kartı olmasın demiyor.
Halkbank kredi kartım var hocam yararlanamıyorum maalesef.hocam bu şart yine Halkbank için geçerli yoksa başka bankadan kredi kartı olmasın demiyor.
Nasıl yapıyorsunuz hocam alıp iade mi ediyorsunuzgene vermedi bana şu 10 kyı alıp kapatıcam zaten farkındalar herhalde![]()
online başvuru red mi yedinBen bugun gidip karti cikartacağım bakalim ne olacak.
Evet varkampanya takip var mı uygulamasında yani ne kadar harcadığın tamamladığın yazıyor mu
Ne yazikki hocam kampanya şartlarına göre faydalanamiyorsunuzDostlar 2 ay önce paraf platinium aldım. 6 ay içinde kartı olmayan gibi bi yazı var. Ben şimdi bi de parafly alsam bundan yararlanabiliyor muyum?
ÜzdüNe yazikki hocam kampanya şartlarına göre faydalanamiyorsunuz
Hocam bisey sorucam ben cikarttim karti da parafly platinium vermisler bana. Bu da geçerli mi yoksa duz parafly mi sadece anlamadim. Kart daha yeni cikti. Kampanyalar kisminda gozukmuyor kampanya. Daha sonradan mi cikacak.Hocam ben ay başında kartı almıştım. Şuan paraf uygulamasinda size özel kısmında parça parça internet alışverişleri yaptim hatta getir filan. Kampanya takipde şuan 18k harcama yapılan 7k da kalan harcama olarak gözüküyor. Toplam 25k olunca 5k parafpara kazanilacagi yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İnşallah olur hocam![]()
ben de aynı kartı çıkarttım, vatandaki 5.000 tl cıktı ancak diğer kampanya cıkmadı ben de sms yolladım ama katılım sağlandı mı bilmiyorum. kart elime gelince bi tekrar bakacağımHocam bisey sorucam ben cikarttim karti da parafly platinium vermisler bana. Bu da geçerli mi yoksa duz parafly mi sadece anlamadim. Kart daha yeni cikti. Kampanyalar kisminda gozukmuyor kampanya. Daha sonradan mi cikacak.
Parafly Platinium mu cikardiniz siz de hocam? Vatan kampanyasi bana da cikti ancak diger kampanya hala cikmiyor bende deben de aynı kartı çıkarttım, vatandaki 5.000 tl cıktı ancak diğer kampanya cıkmadı ben de sms yolladım ama katılım sağlandı mı bilmiyorum. kart elime gelince bi tekrar bakacağım