AM5 Yükselteceğim Eski Sistemim Ne Kadar Eder ?

EmrCPR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
787
Dostlar selam,

Sistemimi güncellemek istiyorum elimdeki eski sistemi satıp daha iyi bir sistem almak istiyorum sizce sistemim ne kadar eder ?

Çoğu Ürünün kutusu faturası duruyor ama garantisi yok.

AMD Ryzen 9 5900X
Asus Rog Strix B550 XE Anakart
Asus TUF 3080 Tİ Ekran Kartı
Asus Rog Strix 1000W 80+gold Full Modüler PSU
Samsung 970 Evo Plus 1 TB M2
Crucial 512 GB M2
Crucial Ballistiks 16x2 32GB 3600 MHZ Ram
DeepCool LT720 ARGB 360 MM sıvı soğutma
Cooler Master MB511 Mesh Kasa

lenovo R27 2K 180 HZ
lenovo 27" FHD 180 HZ

hocam bence hıc gerek yok

Hocam sistemim güzel çoğu oyunu hale full ayarlar da oynuyorum ama bir taraftanda yeni sisteme geçmek istiyorum yavaş yavaş.
ram krızı bıtınce gecmek cok daha mantıklı

Evet öyle de bi durum var ramlara bakıyorum arada çok uçuk rakamlar istiyorlar yani bi işlemci parası kadar isteyen var
o yuzden gerek yok hocam sızın ıcın zaten parcalarınız ddr4 ıcın cok ıyı parcalar

Son düzenleme:
ram krizi yalanı bitsin sonra al bencede

o yuzden gerek yok hocam sızın ıcın zaten parcalarınız ddr3 ıcın cok ıyı parcalar
Peki ortalam ne kadar fiyata gider hocam satmaya çalışsam aşağı yukarı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ram krizi yalanı bitsin sonra al bencede
Teşekkürler. evet o hiç aklıma gelmedi ram kovalayıp alabiliriz veya direk sorun bitsin öyle de alabilirim. Peki ortalama sistemin ne kadara gider ?

Peki ortalam ne kadar fiyata gider hocam satmaya çalışsam aşağı yukarı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler. evet o hiç aklıma gelmedi ram kovalayıp alabiliriz veya direk sorun bitsin öyle de alabilirim. Peki ortalama sistemin ne kadara gider ?
14k ıslemcı
5k da anakart desek anakartın degerını bılmıyorum
5k da ramlerı desek
24k falan eder hocam ama ben kımsenın uygun olmadıgı surece bu kadar ust segmen DDR 4 parcalar alacagnı sanmıyorum sıstemı uyguna satarsanız belkı alıcı. sistemi satıp ustune para koyarak da DDR 5 gecmeye calısabılırsınız .tekrar soyleyım ben sızın yerınızde olsam gecmeye calısmazdım cunku hala guclu parcalar

14k ıslemcı
5k da anakart desek anakartın degerını bılmıyorum
5k da ramlerı desek
24k falan eder hocam ama ben kımsenın uygun olmadıgı surece bu kadar ust segmen DDR 4 parcalar alacagnı sanmıyorum sıstemı uyguna satarsanız belkı alıcı. sistemi satıp ustune para koyarak da DDR 5 gecmeye calısabılırsınız .tekrar soyleyım ben sızın yerınızde olsam gecmeye calısmazdım cunku hala guclu parcalar
Teşekkür ederim hocam. Evet sistemim gerçekten iyi ve mennunumda. Ram krizi geçene kadar beklenebilir.

Hocam sistemim güzel çoğu oyunu hale full ayarlar da oynuyorum ama bir taraftanda yeni sisteme geçmek istiyorum yavaş yavaş.
Hocam şunun şurasında 1 bilemedin 2 sene sonra AM6 çıkacak her türlü idare eder seni. AM6 çıkınca ful+ful bişeyler toplarsın.

Dostlar selam,

Sistemimi güncellemek istiyorum elimdeki eski sistemi satıp daha iyi bir sistem almak istiyorum sizce sistemim ne kadar eder ?

Çoğu Ürünün kutusu faturası duruyor ama garantisi yok.

AMD Ryzen 9 5900X
Asus Rog Strix B550 XE Anakart
Asus TUF 3080 Tİ Ekran Kartı
Asus Rog Strix 1000W 80+gold Full Modüler PSU
Samsung 970 Evo Plus 1 TB M2
Crucial 512 GB M2
Crucial Ballistiks 16x2 32GB 3600 MHZ Ram
DeepCool LT720 ARGB 360 MM sıvı soğutma
Cooler Master MB511 Mesh Kasa

lenovo R27 2K 180 HZ
lenovo 27" FHD 180 HZ
am6 beklemelisin.