İkinci El Ekran Kartı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

adam son nesil kartlardan almak istiyor, siz 5 yıllık kart gibi kontroller yazmışsınız

Tiktokta falan 9070xt aldım çok pişman kaldım falan diyenler var 5070 öneriyorlar ayrıca amd yeni çıkacak 10bin serisindeki teknolijileri 9bin serisine sunmayacakmış nvidia bu konuda öne çıkıyo dlss5 konusunda
Bu biraz şans biraz da sistem ile alakalı. Yani düşük işlemcili sisteme koyarsan bunu tam performans alamazsın.
Nvidia da yapıyor aynı şeyi, normal bence. Kardeşimde 3090 var. Yüke binince siyah ekran çıkıyor. (Power limit vb koyunca düzeliyor). Nvidia da da bu tarz sorunlar oluyor.
Bugün bir video izlemiştim. Testlerde 9070xt baya baya saf güçte fark ediyor. Ama ben dlss vb kullanıcam diyorsan 5070ti bulmanı öneririm.

bence yaren olandan uzak dur , ben zamanında oraya gittim ekran kartını verip üzerine para verip yeni model alacaktım
adam ekran kartını 1 dakika teste soktu ekran kartı yorulmasın dedi sonra dedim abi alıcam test yapalım sıkıntısı yoksa kesinlikle alıcam dedim
yok kardeşim olmaz falan diyordu . Ben abi evde yaptım sıkıntı çıktı diyelim ne olcak ? dediğimde , beni ilgilendirmez tarzında şeyler diyordu.

Yine konuş test yaparız okey diyorsa orasıda olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yine konuş hepsiyle ,test gönderebileceğim sistemim yok diyor yorumlarda şaka gibi.
Desene yapsın testi 30 40dakika neyse son 10 dakikasını telefondan kayıt alıp youtube yüklesin.
Telefonu sabitleyip kayıt almak ne kadar zor bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,822
Üyeler
193,150
Son üye
merttknd
Geri