İnfinix gt30 pro alınır mı ?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
15000
16k bütçe var. Kamerayı hiç açmam bile önemli bir faktör değil. İstediklerim yazılım olarak iyi ve uzun ömrülü olması, işlemcinin uzun süre götürmesi, performans olarak düşük olmaması. XOS yazılımı kötü vs biliyorum ama daha çok kurcalamalık ve özelleştirilebilir yazılım iyi olur. Telefonu YD alacağım öneriniz olursa Yd fiyat ona göre.

yd alınacaksa infinix, tecno gibi çin markalılar gerçekten iyi telefonlar

Bankacılık uygulaması kullanacaksan kesinlikle yd kayıtlı cihaz alma. Alacaksan da bankacılık uygulaması yükleme. Güvenlik açığı oluyor

Bunun haricinde 16 bine X7 pro var

iki gün önce fan kitiyle beraber 16.450 ye yd aldım tek derdim akıcı pubg oynayabilmekti bu isteğimi yerine getiren en f/p cihaz kesinlikle bu

Bankacılık uygulaması kullanacaksan kesinlikle yd kayıtlı cihaz alma. Alacaksan da bankacılık uygulaması yükleme. Güvenlik açığı oluyor

Bunun haricinde 16 bine X7 pro var
2.el mümkün değil hocam.
bide ömür olarak uzun olması lazım, şuanki telefon (redmi 10) anlamadığım şekilde whatsapp a giriş olmuyor, her yolu denedim. SİM kart takıp ana telefon olarak kullanacağım. Bankada max 200 tl oluyor onla uğraşacaklarını sanmıyorum.

iki gün önce fan kitiyle beraber 16.450 ye yd aldım tek derdim akıcı pubg oynayabilmekti bu isteğimi yerine getiren en f/p cihaz kesinlikle bu
sizce alınır mı ? fan kiti 12+256 gb olan veriyon. 17.730 tl. 2 yıl kadar götürsün yeterli. zaten yedek telefonum var 2 tane biri redmi 10 diğerki redmi 13 pro.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,182
Üyeler
192,929
Son üye
fearmpeg4
Geri