Bulduğum telefon iyi mi?

Reaksiyon skoru
97
Arkadaşlar birkaç gün önce telefon aradığım için konu açmıştım yenilenmiş almalı mıyım diye bugün iPhone 13 pro max 128 GB tr modelini buldum cihazın fiyatı cazip geldi o yüzden sorayım dedim
Cihazın hiçbir değişeni yok sadece ekran değişmiş o yüzden de face id pasif dedi pil değişmemiş ve fiyat 25 bin TL,sizce alınır mı?

Arkadaşlar birkaç gün önce telefon aradığım için konu açmıştım yenilenmiş almalı mıyım diye bugün iPhone 13 pro max 128 GB tr modelini buldum cihazın fiyatı cazip geldi o yüzden sorayım dedim
Cihazın hiçbir değişeni yok sadece ekran değişmiş o yüzden de face id pasif dedi pil değişmemiş ve fiyat 25 bin TL,sizce alınır mı?
25 bini nakit yap tuvalet kağıdı olarak kullan daha iyi

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
eğer face ıd yoksa o cihaz hurdadır hocam almayın

mesajım açık olmadı mı parayı 13 pro max e vereceğine götünü sil dedim daha ne diyim sdkrjbfvlkjdsrng
bunu hangi meczup bildirdi birine hakaret etmedim dalgasına söylenen bi şeye uyarı atıyolar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@SyFox bundan bahsediyorum hocam

bunu hangi meczup bildirdi birine hakaret etmedim dalgasına söylenen bi şeye uyarı atıyolar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@SyFox bundan bahsediyorum hocam
Açıklamasini yapmissin sadece xd

Hurda direkt, kullanılmaz alınmaz satılmaz hiçbir şey yapılmaz. Çok ölü fiyata vermesi lazım alınması için ama ben yine de kullanılabilir bulmuyorum.

yenilenmiş cihazlar uzak durun almayın ve aldırmayın. açıklamaya yok yazılım atıldı, yok batarya değişti bilmem ne yazıyorlar ama cihazın içini aç anası ağlayım. değişmeyen parçası kalmamış oluyor. birde değişen parçalar çakmanında çakması oluyor. yazılımla yada farklı yöntemlerle orjinalmiş gibi de gösteriyorlar. bu yüzden kesinlikle yenilenmiş alma derim.

Hocam kötü mü

bu üründen devam.

Geri